S
staffmen
Guest
Pa šta nije bijeli dim iz auspuha posljedica nesagorjele nafte u auspuhu..:scratch
najvjerojatnije je.
stavi malo ulja u auspuh ili nafte takoder ce izlazit bjeli dim....
Pa šta nije bijeli dim iz auspuha posljedica nesagorjele nafte u auspuhu..:scratch
Taj bijeli dim izlazi konstantno. Čim upali kad je još hladan odmah počinje izlaziti.
Ja sumnjam da je potrošen cilindar odnosno nekad davno su mijenjane karike jer su bile polomljene pa je moguće da je cilindar izgreban. Ma ustvari trebao bih izmjeriti komresiju
pa vjerojatno trosi ulje...tak je meni bilo kad su osle karike u k**ac...
dal primjecujes da previse trosi ulja?!
ili mozda nema dobro sagorjevanje.
Sad kad naljevam shell rimulu manje troši, a kad sam naljevao super 3 voljela je popiti, za sagorjevanje ne znam, sumnjam i ja na karike i cilindar. Znala se ona posebno kod prvog frezanja i pregrijati tad bi počeo sukljati crni dim...uglavnom
šta je sve prošla dugo je i izdržala, al fascinira me da uvijek pali od prve:scratch
:lol::lol::lol:...tako je...grijem ja njih, ali griju one i mene:drinkers:
Dobro ti vise gorice.
Vidim ja da je tebe nekaj hitilobilo je i kestenja i mošta makar je trenutno mlada jabukovača "in" tak da je bilo veseloartyman:
grofe: zahvaljujem se na pohvalama. zemlja je ilovača i vjerojatno je prevlažna, ali sumnjam da će biti sušlja, najavili kišupa da ne izazivam vraga, ajmo to po orat, a gnoj neće čekat
staff: snaga nije od presudne važnosti već je problem kako snagu prenest na podlogu. ja imam "željezne" kotače pa me svjedno dobrano izmuči. labinac je vjerojatno bolji jer je težište nisko(kod mene je strmo) i vjerojatno ti je prva brzina sporija nego moja( ja orem na jako malom gasu jer inače proklizava pa se vuča još više smanji). dogodine planiram neke utege na kotače ugrađivat pa će vjerojatno biti bolje. čuj ti se ne bojiš da budu ti lampice povukle svu struju pa onda nebu mogel orati:finga:
QUOTE]
pa vjerojatno je bolji zbog tezista.
utege bi i ja metnuo.
moja 1 je sigurno sporija od tvoje, jer imam skakvca pa znam kak brzo ide u prvoj.
lampice nisu ovisne o motoru. rade na akumulator koji se puni na punjac.
Poz i cujemo se.
sad idem koruzu zmetatrayer:
Za mtd-ja , inace tu je bilo 100 problema , ma da ti ne zgadim ako se odlučiš na takav pothvat .
sretno... :mrgreen: