- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,883
Re: Motokultivator za ilovasto tlo
Za te novce kupiš polovnog Labinca 14 ks sa priključcima :scratch ili manjeg tomicu
bozegovic kaže:21yes kaže:Novi, cijena, model? Nemoj to uzimat, imaju neke lijeve motore, da ne govorim za priključke, nemaš ništa polovno za kupit, od dijelova do priključaka. Uzmi obavezno motokultivator s diferencijalom. Ja bih ti preporučio naš proizvod labinprogres mondial, imam ga ja i prezadovoljan sam s njim, dijelova ima polovnih kao i priključaka, a i kad ga prodaješ možeš za njega dobiti više i lakše ga je prodati.
Novi, da. Cijena je 13000 kn, 9 KS, benzinac. Motor im je Robin (Subaru?). Subaru mi se cini kao nesto sto bi trebalo biti super. Zar nije?
Labinprogres sam i mislio inicijalno, ali su u ovom ducanu preskupi. ako znas gdje se mogu povoljnije nabaviti vici. Najvise me zamara to s konjskim snagama, ne znam koliko KS-a mi treba da bih mogao orati zemlju (kazu starci da zemlja na tom dijelu i nije ilovasta, nego je mijesana, meksa je), ako bi mi bilo dovoljno i manje KS-a onda bih uzeo neki jefitniji Labinprogres. Jebemu, pa prije su dva prava konja orala zemlju bez problema, kak onda 5 KS MK ne moze. )
Za te novce kupiš polovnog Labinca 14 ks sa priključcima :scratch ili manjeg tomicu