• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Preporuka za kupnju motokultivatora

• Temu pokrenuo igor266
  • Datum prvog posta
S

staffmen

Guest
mtd001 kaže:
Baš sam bio jedan dan u karlovcu u trgovini za noževe za trak. kosu kad ono ispred trgovine sparkirana nova 506-tica

pa kaj se to jos proizvodi

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
Ili kakva stara zaliha,a cijena 10500 kuna bez priključka.Za te novce kupim radije Labinca i priključke :scratch

S

staffmen

Guest
mtd001 kaže:
Ili kakva stara zaliha,a cijena 10500 kuna bez priključka.Za te novce kupim radije Labinca i priključke :scratch

MA TO JE PREVISE ZA TO SRANJE
rade kupim od labinprogrea adriu
isto motokopacica i puno jaca a isto moze bit za transport
evo je...

http://www.lombardini.hr/images/adria04.pdf
e pise d aima izlazno vratilo od 1277 o/min znaci da isto ima vratilo za prikljucke...
sam kolko vidim nemaju nikakve prikljucke jos za nju

B

BAGERISTA

Guest
staffmen kaže:
mtd001 kaže:

evo je...

e pise d aima izlazno vratilo od 1277 o/min znaci da isto ima vratilo za prikljucke...

Evo i moje zvijeri...6ld360 :mrgreen:
Super zadovoljan s njom,,,,
Jedino je cijena bila previsoka :? kad sam kupovao,ali šta je tu je stroj je uredu..prije nje sam imao hondu,ali ova je za nju tatamata..... :mrgreen:

Uploaded with ImageShack.us

K

kemicar

Guest
ma daj to izgleda kao igračka. Vjerojatno je to stvar ukusa ali hode mi izgledaju super (al cijena). Trenutno imam malu kopačicu sa hondinim motorem ali radi savršeno-pali ko od šale, vuče prikolicu punu zemlje (a i men ima) bez prob. I moja kopačica je skakalo po zemlji al sam stavio prednji uteg i sad je mirnija.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
Meni se kod honde ne sviđa onaj remeni prijenos.
BAGERISTA,stroj izgleda super,jel to ona ima i svjetlo :scratch

B

BAGERISTA

Guest
kemicar

Imao sam i ja hondu punih 25 godina,,dido je bija kupija prvi u puli,jedna jedina je bila došla u istra sijeme na mrkatu,nije bilo šanse da ih dobiješ,koliko god su ih imali toliko su ih prodali,,tada je novaca bilo ali nisi mogao kupit jer si se morao upisivat u knjigu čekanja,,,,, :scratch stroj je radio za pet,ali je toliko se poderala da nije bilo računice više popravljat,,jer je motor izdahnuo :| ali sam reko ako kupim kupujem disel i ništa više i to obavezno mijenjač direkt bez remena,,jer kod ove je jela remenje ko luda,,ja mislim da je bila greška u remenicama............

mtd001

Ni meni vijeruj mi,,,ali opet tad je bila super jer druge nije bilo,,,a za vinograd i repu kopat je bila majka,,,a da ne govorimo oko cuki(bundeve),pa malo oko kukuruza,,ma za pet,ali sad kad sam uzeo ovu,mogu reč da sam se preporodio,kad se zakopa ,prekopa sve živo,i to dođe zemlja ko papar..... :mrgreen: 8)

Nije svijetlo to ti je mačije oko,,,i ja sam mislio prvi put da je svijetlo kad sam je vidio...... :lol: vrhunski stroj vijeruj mi,,,jako zadovoljan i jako mala potrošnja,,,evo par slika di smo je malo razradili :lol: :lol:

S

staffmen

Guest
BAGERISTA kaže:
staffmen kaže:
mtd001 kaže:

evo je...

Evo i moje zvijeri...6ld360 :mrgreen:
Super zadovoljan s njom,,,,
Jedino je cijena bila previsoka :? kad sam kupovao,ali šta je tu je stroj je uredu..prije nje sam imao hondu,ali ova je za nju tatamata..... :mrgreen:

a jel ima ona izlazno vratilo za neke prikljucke?!?!
ugl preljep stroj...makar ja za frezanje nebi uzo tog "skakavca"...
ko kak kazem mtdd nemas ti do vucne freze 8)

B

BAGERISTA

Guest
Ima iza,,dva izlaza,,jedan je preko mijenjača.....
od ostalih priključka ima prikolica koja isto ima kardan ,kotači gumeni široki za vožnju po cesti i pod teretom i uski za pripeljat na kratke relacije,to nisam uzimao,,jer mi nije potrebno.....

Misliš na ovu konbinaciju.... 8)

S

staffmen

Guest
BAGERISTA kaže:
od ostalih priključka ima prikolica koja isto ima kardan ,kotači gumeni široki za vožnju po cesti i pod teretom i uski za pripeljat na kratke relacije,to nisam uzimao,,jer mi nije potrebno.....

ahaaaa
znaci na nju isto ide kardanska prikolica...

pre pre preee jebeno...
a jel to na nju ide prikolica kardanska za super speciala ili ima bas posebna za nju!?
a koja je maksimalna brzina te adrie!?

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
Uuuu BAGERISTA,onaj pogled prema moru je fantastičan :supz:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
snupy kaže:
pomogni mu kopat pa češ bolje vidit . :lol:
Radije se kupam na Mrežnici :mrgreen:

B

BAGERISTA

Guest
staffmen kaže:
BAGERISTA kaže:

ahaaaa
znaci na nju isto ide kardanska prikolica...

pre pre preee jebeno...
a jel to na nju ide prikolica kardanska za super speciala ili ima bas posebna za nju!?

a koja je maksimalna brzina te adrie!?[/quote]

Nemam pojima koja je največa brzina,,jer nisam nikad kopčao takve prikolice,,,morao bi pitat,jednog prijatelja koji je ima pa ti mogu reči... :mrgreen:

Nisam ni gumene kotače uzeo ni ništa jer mi nije potrebno,,kad je prevozimo ide na autoprikolicu,to je dalja opcija,a kad je tu kuči ide samo 30 metara u vinograd i ostalo.....tako da mi stvarno nije potrebna ta konbinacija,,a za superspecijala,sam imao prikolicu samogradnju,joj šta je on izvezo kamenja i ostalog sa njiva a nije ni imala vuču.
prikolica...
A prijatelj je ja mislim kupio sve priključke ako se ne varam :scratch :scratch

B

BAGERISTA

Guest
staffmen kaže:
snupy kaže:

hahahah :lol: :lol: :lol:

Pogled na more je stvarno ko da su ti na dlanu,,pogotovo kad ti je čisto vrijeme iza bure se vide brioni ko da su ti odmah ispred,,, :mrgreen: ali kad treba u njima radit onda se one čine dalekoooooooooo :lol: :lol: :lol:

S

staffmen

Guest
BAGERISTA kaže:
staffmen kaže:
snupy kaže:

hahahah :lol: :lol: :lol:

Pogled na more je stvarno ko da su ti na dlanu,,pogotovo kad ti je čisto vrijeme iza bure se vide brioni ko da su ti odmah ispred,,, :mrgreen: ali kad treba u njima radit onda se one čine dalekoooooooooo :lol: :lol: :lol:

a znaci na nju ne pase prikolica od super speciala, nego bas posebna za nju mora bit?!

B

BAGERISTA

Guest
a znaci na nju ne pase prikolica od super speciala, nego bas posebna za nju mora bit?![/quote]

Trebalo bi pitat,vijerojatno ne,mislim da ona nema iste kotače ko super specijal,pa stoga nebi išlo na nju ta prikolica,jer je sasvim drukčiji hod odnosno omijer,da bi kotači jednako vukli,, :scratch možda griješim,on ima sasvim drukčiji tip mijenjača,odnosno brzina,a ona ima samo direktne,plus rikverc koji pališ preko ručke kao šta je od kvačila.....

S

staffmen

Guest
BAGERISTA kaže:
a znaci na nju ne pase prikolica od super speciala, nego bas posebna za nju mora bit?!

Trebalo bi pitat,vijerojatno ne,mislim da ona nema iste kotače ko super specijal,pa stoga nebi išlo na nju ta prikolica,jer je sasvim drukčiji hod odnosno omijer,da bi kotači jednako vukli,, :scratch možda griješim,on ima sasvim drukčiji tip mijenjača,odnosno brzina,a ona ima samo direktne,plus rikverc koji pališ preko ručke kao šta je od kvačila.....[/quote]

a da vjerojatno ne pase...
al sad gledam dodatna oprema za nju u cjeniku i ima samo vucna prikolica...
kotaci su 10" za nju...makar ja bi odma metno 14 8) :lol:
e a kak ima kuplunk...lamelno ili ko mondial suho konusno

B

BAGERISTA

Guest
e a kak ima kuplunk...lamelno ili ko mondial suho konusno[/quote]

Ja mislim da ima preko lamele,pravo da ti kažem nisam ni gledao u prospekt.. :scratch
Ali to nije neki problem doznat... 8)

Najnoviji postovi

Na vrh