mtd001 kaže:Ili kakva stara zaliha,a cijena 10500 kuna bez priključka.Za te novce kupim radije Labinca i priključke :scratch
staffmen kaže:mtd001 kaže:Ili kakva stara zaliha,a cijena 10500 kuna bez priključka.Za te novce kupim radije Labinca i priključke :scratch
MA TO JE PREVISE ZA TO SRANJE
rade kupim od labinprogrea adriu
isto motokopacica i puno jaca a isto moze bit za transport
evo je...
http://www.lombardini.hr/images/adria04.pdf
e pise d aima izlazno vratilo od 1277 o/min znaci da isto ima vratilo za prikljucke...
sam kolko vidim nemaju nikakve prikljucke jos za nju
BAGERISTA kaže:staffmen kaže:mtd001 kaže:Ili kakva stara zaliha,a cijena 10500 kuna bez priključka.Za te novce kupim radije Labinca i priključke :scratch
MA TO JE PREVISE ZA TO SRANJE
rade kupim od labinprogrea adriu
isto motokopacica i puno jaca a isto moze bit za transport
evo je...
http://www.lombardini.hr/images/adria04.pdf
e pise d aima izlazno vratilo od 1277 o/min znaci da isto ima vratilo za prikljucke...
sam kolko vidim nemaju nikakve prikljucke jos za nju
Evo i moje zvijeri...6ld360 :mrgreen:
Super zadovoljan s njom,,,,
Jedino je cijena bila previsoka :? kad sam kupovao,ali šta je tu je stroj je uredu..prije nje sam imao hondu,ali ova je za nju tatamata..... :mrgreen:
![]()
Uploaded with ImageShack.us
![]()
BAGERISTA kaže:Ima iza,,dva izlaza,,jedan je preko mijenjača.....
od ostalih priključka ima prikolica koja isto ima kardan ,kotači gumeni široki za vožnju po cesti i pod teretom i uski za pripeljat na kratke relacije,to nisam uzimao,,jer mi nije potrebno.....
![]()
Misliš na ovu konbinaciju.... 8)
![]()
staffmen kaže:BAGERISTA kaže:Ima iza,,dva izlaza,,jedan je preko mijenjača.....
od ostalih priključka ima prikolica koja isto ima kardan ,kotači gumeni široki za vožnju po cesti i pod teretom i uski za pripeljat na kratke relacije,to nisam uzimao,,jer mi nije potrebno.....
![]()
Misliš na ovu konbinaciju.... 8)
![]()
staffmen kaže:
BAGERISTA kaže:staffmen kaže:
Pogled na more je stvarno ko da su ti na dlanu,,pogotovo kad ti je čisto vrijeme iza bure se vide brioni ko da su ti odmah ispred,,, :mrgreen: ali kad treba u njima radit onda se one čine dalekoooooooooo :lol: :lol: :lol:
BAGERISTA kaže:a znaci na nju ne pase prikolica od super speciala, nego bas posebna za nju mora bit?!