kemicar
Imao sam i ja hondu punih 25 godina,,dido je bija kupija prvi u puli,jedna jedina je bila došla u istra sijeme na mrkatu,nije bilo šanse da ih dobiješ,koliko god su ih imali toliko su ih prodali,,tada je novaca bilo ali nisi mogao kupit jer si se morao upisivat u knjigu čekanja,,,,, :scratch stroj je radio za pet,ali je toliko se poderala da nije bilo računice više popravljat,,jer je motor izdahnuo :| ali sam reko ako kupim kupujem disel i ništa više i to obavezno mijenjač direkt bez remena,,jer kod ove je jela remenje ko luda,,ja mislim da je bila greška u remenicama............
mtd001
Ni meni vijeruj mi,,,ali opet tad je bila super jer druge nije bilo,,,a za vinograd i repu kopat je bila majka,,,a da ne govorimo oko cuki(bundeve),pa malo oko kukuruza,,ma za pet,ali sad kad sam uzeo ovu,mogu reč da sam se preporodio,kad se zakopa ,prekopa sve živo,i to dođe zemlja ko papar..... :mrgreen: 8)
Nije svijetlo to ti je mačije oko,,,i ja sam mislio prvi put da je svijetlo kad sam je vidio...... :lol: vrhunski stroj vijeruj mi,,,jako zadovoljan i jako mala potrošnja,,,evo par slika di smo je malo razradili :lol: :lol:
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us