Honda sa motikama nije skakavac, dosta teža od tvog skakavca i ima veče noževe.Dobro, svakako me zanima vučna freza jer skakavca već imamo.
Koliko je široka Honda?
Koje modele da gledam? Mio je ista stvar?
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=nLW4ec9n-qo[/YT]
I sam razmišljam o nečem sličnom pa me zanima kaj ostali misle o ovoj igrački .
To je istina. No nešto više od 30 godina se kod nas kultivira sa Motivelom i sl. kemijadama. Manju njivu sa grahom trešnjevcem visokim + kukuruz smo kultivirali samo kad je bio mali. Kasnije se pokida grah. Da mi je tad bila ona bifreza, pa i trenutna IMT 506 - ne bi sad leđa bila tolko bolna ... Uz Motivel, a kad je kukuruz pola metra visok, kemijada zvana KAN i kiša čuda čine. Što se dobije kultiviranjem kad napravi kukuruz sjenu na tlu kad poraste?Vizy, to je samo kad je kukuruz mali.
Sa standardnim MTK možeš između redova i kad je kukuruz pol metra visok, otprilike kad se kultivira i traktorom
Baš 20 nije ali da je uska, to je, samo neznam kaj bi s njom tak uskom radil. Prevrče se..Mala Honda (Mio Honda f420), može raditi 50/60/85 cm (radnog zahvata) a kad se stave gumeni kotači direktno na izlaznu pogonsku osovinu širina je 20 cm, a kad se stave kotači na produžetak onda širina iznosi 50 cm. Što se tiče međurednog okopavanja ona je jako dobra, jer je lagana (57 kg), laka za upravljanje, jedino još je bolje ako se stavi ispred jedan mali uteg cca 7-8 kg.:8):