• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Preporuka za kupnju motokultivatora

• Temu pokrenuo igor266
  • Datum prvog posta

Pirko

Novi član
Tu od
16 Svi 2020
Poruka
29
A za 1500 kvadrata vrta, tu je već za traktora, iako može i neki motokultivator kao npr labin ili goldoni od 14ks
A za košenje, to je već druga priča, to bi idealno bilo traktorska kosilica, kao vrsni traktor

Provincijalka

Novi član
Tu od
20 Tra 2025
Poruka
4
voćnjak i dvorište bi trebalo kositi, ostalo bih obrađivala.pregledam trenutno teme o malim traktorima, čini mi se to kao ok izbor

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,755
Koja je cijena na kraju?

Pitam jer bih i ja trebao raditi generalku, vjerojatno sve ove dijelove što si i ti mijenjao.
Ali, vidim u entradi nov motor 3ld 510 je 1500e, pa razmišljam, možda bolje staviti nov motor nego sad naručivat dijelove, traži majstore, čekaj majstore...
Kakvo je vaše mišljenje?
Evo, motor je jučer montiran na mjenjač. Jedino moram nabaviti sajlu gasa novu. Jedan jedini koji je konfekcionirao sajle tu u okolici je umro.
Uglavnom cijena je bila 750 eura dijelovi i 400 eura posao. To su cijene bez PDVa.

Pirko

Novi član
Tu od
16 Svi 2020
Poruka
29
Hvala ti na odgovoru, a što bi rekao ovaj jedan moj kolega "Nije skupo, ali je puno para"

Nek te stroj dobro služi!

Na vrh