teškar
Član
- Tu od
- 12 Pro 2010
- Poruka
- 948
Što se tiče položaja kotačana ovoj prikolici u dugogodišnjoj upotrebi pokazalo se da je položaj upravo savršen. Opterečenje na traktor nije preveliko da bi dizalo traktor, a pritisak na zadnju osovinu traktora omogučuje odličnu vučnost.
Ne znam zašto naletna kočnica ne bi reagirala na vrijeme. Kod probe vožnjom unatrag na velikoj nizbrdici odlično se pokazala. Uvjeren sam da će i u pravoj vožnji tereta na nizbrdici biti dobra.
Što se tiče čvrstoče rude, i to je sigurno, jer je izdržala velike terete u prijašnjoj uporabi dok je imala kotače od Wartburga, a sad ju i ne smijem toliko teretiti jer sad ima kotače od Corse. 1 tona i dosta za nju.
Hvala za komentar i primjedbe, ako bude kakvih problema, javit ću.
Ne znam zašto naletna kočnica ne bi reagirala na vrijeme. Kod probe vožnjom unatrag na velikoj nizbrdici odlično se pokazala. Uvjeren sam da će i u pravoj vožnji tereta na nizbrdici biti dobra.
Što se tiče čvrstoče rude, i to je sigurno, jer je izdržala velike terete u prijašnjoj uporabi dok je imala kotače od Wartburga, a sad ju i ne smijem toliko teretiti jer sad ima kotače od Corse. 1 tona i dosta za nju.
Hvala za komentar i primjedbe, ako bude kakvih problema, javit ću.