Ja mislim da je ova tema za ljude koji svojim rukama i svojom pameču urade nešto što jim pomaže kod rada a ne za pametovanje gugl majstora od kojih nisam još vidio da bi nešt korisno izradili a da nije kopirano.
svjedoči sam gdje je krpan 5 tona dizao nekog fiata red veličine imt-a558 preko donje koluture .
osim ako je ovo za čačklaice
Misljenja sam da ovaj nacin motanja sajle (vodilica ispod bobnja) nije dobar jer ce tomu okrenuti buduci da je lagan i da nema nikakvo uporiste,,,
kocnice ne mogu zadrzati niti iole deblji komad drveta,,,
Zapravo probajte pa napisite dojmove,,,wasntme):
Hmmm.. vidim da očito nitko ne zna...ali, naletio sam na jednu još bolju stvar, http://panexagm.com/malceri/ ....Razmišljam da uzmem model sa 95cm radnog zahvata. Piše da uz malčer ide kardan, a znam da sam negdje pročitao da bi kardan morao imati "ono nešto" tako da rotacija malčera u trenutku smanjivanja gasa ne pogura cijeli TV pošto malčer nakon smanjivanja gasa još ima veliku rotacijsku brzinu?
Kardan bi trebal imati frajlauf kulung na sebi, ako isti nije ugrađen u getribi. Na nekim malčerima je....Piše da uz malčer ide kardan, a znam da sam negdje pročitao da bi kardan morao imati "ono nešto" tako da rotacija malčera u trenutku smanjivanja gasa ne pogura cijeli TV pošto malčer nakon smanjivanja gasa još ima veliku rotacijsku brzinu?
Biti će.:icon_rolleyes::icon_eyes:Opet nema kuke za prikolicu :
Kardan bi trebal imati frajlauf kulung na sebi, ako isti nije ugrađen u getribi. Na nekim malčerima je.
Na slikama je obični kardan, tak da je za očekivati da je frajlauf u getribi.
Nazovi i pitaj da budeš siguran. Cijena mi se ne čini prevelikom.