• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Priključci (tvornički i homemade)

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,204
Ja isto mislim da taj kut nikako neće radit, u koso i visoko...poigraj se malo sa time nemoj ni nastavljat radit jer neće to baš tako radit kako si zamislio,imas na tv veliki izbor brzina pa možeš prema potrebi sporije i brže povlačit to nije problem

vidanje

Aktivni član
Tu od
18 Pro 2016
Poruka
165
Bolje ga sad napravi kako treba nego kad napraviš pa vidiš da ne valja i ne znaš šta ćeš posle sa tim.Ugao kardana ti ne valja. Pogon mora da bude što ravniji. Imao sam sličan problem sa frezacem koji sam prepravio od imt 509 a pogonila su ga dva homokineticka zgloba koja su se grejala gde je bila trvda zemlja za freziranje jer nisu stajali na pravo.Moja ti je preporuka da dodas još alki na lancu da bi ti noseca greda bila što niža a a tim dobijaš spusteniji reduktor i praviji kardan koji po potrebi moraš skratiti...

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Tomo dobio novu-rabljenu igračku:cool2:Takvu malu i sa malim kotačima sam baš tražio jer če bit prava za prevoz alata kad idem u šumu pa i za druge manje potrebe če bit ok.Ima torziju,sasvim lagana konstrukcija i po podatcima je do 450kg što je isto za mene dosta.

windows 7 screenshot

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Sa potrošenim gorivom kad sam išo po nju je 100eura.Ima i sve papire jer je bila registrovana tak da mislim da je dobra kupnja.

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Ovo mi se najviše sviđa,sasvim malo prostora zauzme kad je parkirana ovak:icon_thumright:Kod mene moraju biti svi strojevi pod krovom tak da ak nije posloženo je brzo premalo placa.Juče nisam napiso dopelo sam je u berlingiču taman je ušla,jedino kuka i pola rude je bilo van haube:icon_fU:
upload image online

POLOPRIVREDNIK

Novi član
Tu od
19 Velj 2017
Poruka
6
idemo dalje sa dozatorom sadilice

evo još jedna slika sad čemo radit tanjure za zagrnjanje

Prilozi

• IMG_1341.jpg
    IMG_1341.jpg
    25.6 KB · Pregleda: 216
  • IMG_1342.jpg
    IMG_1342.jpg
    20.5 KB · Pregleda: 157
  • IMG_1343.jpg
    IMG_1343.jpg
    20.1 KB · Pregleda: 156
  • IMG_1344.jpg
    IMG_1344.jpg
    30 KB · Pregleda: 152
Posljednje uređivanje od moderatora:

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644
Testiranje pumpe za vodu na TV
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=-Yoan6icl5c[/YT]

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,614
Malo se radilo proteklih dana

P8190131.jpg
[/url] [/IMG]

:cool2:

stjepko

Aktivni član
Tu od
15 Tra 2010
Poruka
225
Polazak na generalnu probu

završena, za moje potrebe - zadovoljan

Posljednje uređivanje:

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,614
Bila je jedna kratka proba,ali izgleda da moram još malo približit rakete,nije bilo sad par dana vremena,ali sutra nastavljam
Na kraju još jedna fina bojica i sve za 5
Ne očekujem da će biti savršeno,ali za moje potrebe i više nego dovoljan,jer se do sada sve bralo ručno,a to se znalo otegnut,a u to vrijeme imam i drugog posla tako da se nadam da če mi jako ubrzat branje
A najbolje od svega jer je mojih ruku djelo i prošao sam s minimalnim troškovima,jer su skoro svo željezo neki otpad koji mi se vukao po dvorištu
:icon_kidra:

Najnoviji postovi

Na vrh