• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Priključci (tvornički i homemade)

breganabronx

Član
Tu od
15 Stu 2016
Poruka
124
Da, ovo sa slobodnim padom bi moglo bit ok, sam to treba fkt teski bat. Jer kad zamahnes sa batom od 5kg to je bome dobra potisna sila, teskoda slobodan pad moze to postic osim ako nije nesto full tesko. Mozda da je 100kg u slobodnom padu

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L31 koristeći Tapatalk

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,193
Ne treba, i 40-50kila je sasvim dosta bitno je samo koliko imas slobodnog pada, ja imam pozabijat oko 600 kolaca tako da cu morat nesto napravit, poceo sam radit ovo sta sam reko ali sam stao jer su mi sad drugi poslovi

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,193
Okvir je gotov i stup po kojem bi seto uteg i ploca po kojoj bi lim udaro, nista vredno slikanja kad uhvatim vremena cu slozit sve skupa pa slikat da dobijes opcu sliku kako sam to zamislio

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,383
Bas kak ona naša stvar: hidraulički se diže, a sama pada dolje :D:

breganabronx

Član
Tu od
15 Stu 2016
Poruka
124
Može se i sa par kolotura složit da se lagano diže i rukama, a tomo ti u tom slucaju služi samo za pomicanje cijele konstrukcije do sljedeceg trsa

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L31 koristeći Tapatalk

breganabronx

Član
Tu od
15 Stu 2016
Poruka
124
e pa da :) koloture su zakon xD samo je meni problem kaj je sa tim sistemom teško radit pošto već imam žicu... Mislim, svakih par godina te "podkolčiće" treba mjenjat kad strunu, a teško sa takvim mehanizmom kroz žicu :( preostaje mi samo čekić

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,609
Nemam viziju koliko je to debelo,ali imam patent za tanje kolčiće ,u obliku potkovice napravljeno montiraš na cipelu sa dva remena i onda sa cijelom težinom staneš gore,princip rada je kao stege :icon_mrgreen:

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,905
Kakva je to žica od metar i pol ?:icon_scratch:
I tko će držati takvu žicu ? :(nerd):
Ako kojim slučajem stupovi polete van!

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,193
Kod mene u vinogradu je osmica na svakom trsu a svakih 7-8 trsi je kolac koji drzi zicu, 1,5 vani 50cm u zemlji i nigdje ne mrda, red glavne i jos dva reda duple i nema straha ni problema

breganabronx

Član
Tu od
15 Stu 2016
Poruka
124
kolje prvu godinu dođe do 2 žice... i svake godine, il svake druge ga samo još dodatno nabim u zemlju...tak da traje 7, 8 godina...

Najnoviji postovi

Na vrh