tomotraktor
Aktivni član
- Tu od
- 16 Pro 2012
- Poruka
- 412
Dobro ovo izgleda. Zamjeniti će ovo puno ruku, i sačuvati leđa. Sretno u primjeni. :icon_thumright:
Sve u kompletu,samo montiraš.
http://www.bolha.com/kmetijstvo-goz...ct=1479149632&kw=roke+poluge+za+tomo+vinkovič
a ovaj drugi je inverzivni koji obrće smjer vrtnje s lijeva na desno tj. onda dobijaš to da možeš kačiti sve strojeve sa smjerom vrtnje u desno ilitiga "normalan smjer vrtnje"
... ali samo treba nabaviti "kontra" kardan koji propušta u lijevo kada se kardan na traktoru isključi. I naravno okrenuti noževe za vrtnju/košnju u lijevo.
Prijatelju, jel sve paše na malog 420? Jel isprobano sigurno ili?
Još jednom hvala na odgovorima, mislim da ću uzeti onaj komplet. Sad ću još vidjelt dal slovenija il kod nas. Btw Tomo sam uvezo iz SLO rofl):
Iz tvog posta mi nisu još dvije stvari jasne, ovaj drugi inverzivni kardan, kam nega zakačim? Pošto ja na kardanu nemam takav "utor". Za onaj zeleni mi je jasno, zakači se i to je to, a za ovaj drugi? Moram još nešto dodavat, maknut il? Jer ne mogu taj "kotacic" (koji je na toj trećoj slici) nataknut dolje na kardan?
I ovaj drugi dio mi nije jasan da treba taj neki kontra kardan? Onda je jednostavnije staviti inverzivni i riješio sam problem?
Još jednom hvala na odgovorima, mislim da ću uzeti onaj komplet. Sad ću još vidjelt dal slovenija il kod nas. Btw Tomo sam uvezo iz SLO rofl):
Iz tvog posta mi nisu još dvije stvari jasne, ovaj drugi inverzivni kardan, kam nega zakačim? Pošto ja na kardanu nemam takav "utor". Za onaj zeleni mi je jasno, nakači se i to je to, a za ovaj drugi? Moram još nešto dodavat, maknut il? Jer ne mogu taj "kotacic" (koji je na toj trećoj slici) nataknut dolje na kardan?
I ovaj drugi dio mi nije jasan da treba taj neki kontra kardan? Onda je jednostavnije staviti inverzivni i riješio sam problem?
Več je odgovorio na pitanje:
Sogovornik: pocenideli10: Zadeva: TOMO VINKOVIČ-TRITOČKOVNI PRIKLOP
12:34:53
Pase na tomo vinkovica 420 na mero je treba samo precko vrezat