Ne fali ti poteznica nego ti ne valja kopcanje u donjim tačkama. Korpa mora da bude što bliže traktoru! Ako ti ovako ostane čim budeš natovario i krenuo da skrećeš popreko preko strane eto tebi prednjeg točka u vazduhu. Prante na mom tv420 su duže dvadesetak santimetara od standardnih tominih da bih mogao da kacim prskalicu od velikog traktora i nosi tomica i punu prskalicu od 330 litara gore dole niz brdo ali je pri skretanju na popreko bilo problema i sa 100 litara. Uradiš kao što je uradio i sucurReseno! sad mi fali samo jos malo duza poteznica. Donje prihvate za sad necu smanjivat, ako bude bilo potrebe lagano se odradi naknadno
S tim misliš vuči 4 brazde? Zaboravi!
Ne mogu ti tacno reci jer su moje prante duze i pravljene su da mogu kaciti vile i prskalicu od fergusona a i topling mi je 60 cm a za tomicu je 40 cm pa ti moje dimenzije nisu merodavne. Ono sto mozes da uradis je da fiksiras neki profil vertikalno na tu trecu tacku sto si napravio i da izbusis rupe na njemu i vidis gde ti odgovara.Mora biti vislje od nivoa kacenja toplinga na traktoru. MORAS UKINUTI LANCE kad stavljas topling,ne mogu i lanci i topling da dizu. pogedaj link http://prntscr.com/isyz96
Nemojte se srdit na moja pitanja i opaske, ali ovako laički; meni se čini da u toj priči nedostaje bar 100 ks i 5 tona težine u konačnici čemu služi "podrivanje" na 20cm dubine?:icon_confused:sweat)::icon_pidu: