...samo nek je jednoradni ili s plivajućim položajem.Bilo koji mozes stavit, nema veze jel tomin ili ne
Mozes slobodno gledat malcere 120 sirinePozdrav,jedno pitanje.Koju marku i širinu malčera da uzmem za Tomu 732? Razmišljao sam nekog od 90 ili 100cm da se ne muči toliko...Kojeg vi imate?
Susjed ima tomu 730 i panex 120 s ipsilonima,ja planiram na svog 523 isto uzet panexa od 100,za druge malcere neznam,ovisi i tome sta mislit radit s njime i kolikoNemoj tako, čim se takneš u kult Sv Tome Vinkovića odmah ide paljba🤣 pa tv je zvijer i zmaj🤣🤣 čega se sve po fejsu načitam, nekad se glupost zadržavala unutar familije a sad na sve pore izlazi🤣🤣
@Lovro Vdović nemoj više od metra, ja na 42ks i duplo jaču getribu imam 105 radne širine, samo gledaj da je čim teži i da ima čekiće, mogu preporučit marku Cortese ako ideš na novo, ili Dragone i Berti ili Sicma polovno, da se nać na fejsu po oglasima,a probaj izbjec lake verzije malcera ko panex agm, dabaki i ostalu ekipu racunaj da bi trebo od 270-300kg bit
@josipk
Kad već tako sigurno govoris reci mi koji model i marku biš preporučio u 120cm radne širine
To se nesmije tako raditi jer lako puca zub na zubčaniku. Tako su neki radili pa sam morao vrsiti saniranje puknutog zuba, što je mnogo zahtjevno.Kod mene je to išlo lagano,
Ako ti štiftovi nisu bili dovoljno stegnuti, vjerojatno je došlo do zakretanja osovine i oštećivanja štiftova
Probaj nekako uglavit kardana da se ne vrti, (postavi na traktor stavi u brzinu i ugasi, ili neki klinci u križ kardana) i onda batom drmni po nožu freze sa stražnje strane(suprotno od smjera vrtnje) da pokušaš vratiti osovina na mjesto View attachment 82361 View attachment 82362