sttipa
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2013
- Poruka
- 2,271
Ma jasno ali cini mi se da kolega nema bas iskustva te da bi moglo doci do eventualne zablude iz neznanja pa sutra kad se zakaci roto kosa...vidi vraga nedela...Pa pitao je za sječjalicu granja!
Ma jasno ali cini mi se da kolega nema bas iskustva te da bi moglo doci do eventualne zablude iz neznanja pa sutra kad se zakaci roto kosa...vidi vraga nedela...Pa pitao je za sječjalicu granja!
Da li bi mogao oslikati traktorski mlin iz nekoliko uglova da bi mi videli kako izgleda?Pozdrav svima! Novopečeni vlasnik TV 518 ovdje.
Zanima me postoji li neki nastavak da se dobije priključak za obični kardan. Imam mlin za granje za traktor, ali novo imanje mi je predaleko da tamo vozim IMT-a, a tamo imam Tomicu pa bi na njega stavio, ako postoji takav prijelaz za kardanski nastavak.
Mlin je jedno jer sitni drvo maltene do prašine, a sječjalica granja je nešto drugo jer seče granje na dužinu oko 3 do 5 centimetara.Pa pitao je za sječjalicu granja!
Da li ste sigurni cini mi se da su mi iz Hittner rekli da je Prima? pozKUNI!
"Kontaktirao sam i fabriku Prima (sad je umesto Tomo Vinkovic) ali oni se sad bave namestajem i ne zele da mi izdaju te papire posto Tomo Vinkovic ne postoji"
Krivu firmu si kontaktirao!!!!!
Sad je to Hittner ili Masiva u Bjelovaru!
BANE, a koja slikica dijelova?
Imam TV i frezu pa ću slikati pa usporedi
E to me zanimalo, i mislio sam da je tako, čovjek od kojeg sam uzeo je rekao da je to tako, ali bilo mi je sumnjivo da to tako slobodno šetaNe! Ne može se slobodno izvući!
Ima osigurač kojeg ne mogu slikati dok se ne rastavi taj komplet odvajanjem od freze (4 vijka)
To je isto kao i središnji kardan. Nemože da se izvadi dok se osovine ne razmaku. Tako I taj kardan kad je namontirano kućište ili taj nosač freze, nemože da hoda nikud. Osigurač je tu da ne spdne kardan kad se ne koristi jer bi se izgubila kajla sa osovine. Taj ležaj lako strada, vrlo lako onda uške krsta da dodiruju kućište. Jednostavno se rukom osjeti luft ako ga ima.E to me zanimalo, i mislio sam da je tako, čovjek od kojeg sam uzeo je rekao da je to tako, ali bilo mi je sumnjivo da to tako slobodno šeta.