@smilan, fokusiral sam se na zavarivanje žicom na prilično kritični zavar.
A kaj je krivo u tokarenju? Tokaril je brzinom oko 90m/min, s keramičkim uloškom (pločicom). Ja to ne znam, pa mi, molim te objasni kaj je krivo i kak bi bilo pravilno. Nikad se ne zna, možda mi zatreba
@MUHA , ne pričaj netočnosti. Koliko se sjećam, obzirom da je ono analogno sinergijsko upravljanje pogonom žice, rekel sam da se u tu elektroniku ne razmem, ali da je možda problem u kontaktima na šalterima. U elektroniku se ne petljam, jer to ne znam.
A glede vremena, iako sam doma, nisam bez posla kak se tebi možda čini. Nemam posel poput tvojeg, u kojem se vidi kaj si koji dan napravil...a mojem poslu od doma nikad kraja...
Ono kaj ne znam, ak mi je razumljivo, želim naučiti. Nije me sram pitati i hvala ti kaj si mi prenesel dio svojeg iskustva. Naravno da nemam iskustva u mehanici koliko ga ti imaš, niti ga budem imal. No, neke jednostavnije stvari ipak znam i sam napraviti.
Glede obnove japinog traktora, mislim da nigdje nisam rekel ili napisal da sam delal ono kaj nisam, niti da se kitim “tuđim perjem”, pogotovo ne tvojim. Nemam takve niti želje niti potrebe.
Vidim da me u puno poruka poklapaš i želiš prikazati bedakom i ljenčinom. Imaš neki problem ili sam ti ostal kaj dužan?
Reci, ne shvaćam zakaj...i čemu sve to???