Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
A gle sad od njih napravil šasiju 270x90,i sad na nju bi stavil drugu 300x160,pa to bu ok?
Dok se ti primiš prikolice dotle cijevi budu 98x98x3 tak da .... no sikiriki 🤭Stari kaj da ti velim, imam samo 100x100x5mm cijevi, drugih nemam, neznam kaj bi snjima ak ih ne iskoristim.
Pa El nisi rekao da ćeš pravit onakvu kao što onaj s fergusonom vuče po livadama? Ono ti je najbolja varijanta. Ili ćeš vozit uslužno šoder po selu pa ti treba kiperica?A gle sad od njih napravil šasiju 270x90,i sad na nju bi stavil drugu 300x160,pa to bu ok?
🤣🤣Imaš kavu za ovo, al znam da se šališ.Dok se ti primiš prikolice dotle cijevi budu 98x98x3 tak da .... no sikiriki 🤭
Pa rekao sam, ali kaj da sad napravim kad mi je uska šasija? Moram ju proširit ako me kužiš? Ili samo da na ovu neku stavim proširenja do kotača?Pa El nisi rekao da ćeš pravit onakvu kao što onaj s fergusonom vuče po livadama? Ono ti je najbolja varijanta. Ili ćeš vozit uslužno šoder po selu pa ti treba kiperica?
Bude, samo da imam vremena, ali to je problem. 🙂🍺Hahaha vidis da ga posao pritiska i balans stange na kamionima ,doci ce i prikolica na red a valjda nekad i gumenjak 🙂
A moram te malo bockatiImaš kavu za ovo, al znam da se šališ.
Kaj si rekel koja to dimenzija?Evo gotova, spremna za šumu i ostalo,,,, za one dobrog oka i zapažanja kabel za svjetla je spojen, a na traktoru je malčer pa da nebi bilo ne"" primjerenih komentara" ",,, šalim se, napred su čela plava da znam koja je prednja strana, pošto je sličan raspon štica,,,, lp View attachment 36416 View attachment 36417 View attachment 36418