20 cm kakva je to šasija?
A joj.Oprosti al ja ne kužim kakva je to šasija, to su neki profili ili kaj?
20 cm kakva je to šasija?
A joj.Oprosti al ja ne kužim kakva je to šasija, to su neki profili ili kaj?
To još mogu nekako skužit, ako netko kupuje hranu za koke pa je poskupila, ali ne mogu shvatit stalno poskupljivanje muške frizure, a za to trebaš škare i mašinu koji traju ne znam koliko... sory za offDanas mi veli prijatelj kak je digel cijenu jajcima, reko zbog čega si dignul cijene? Veli pa sve je poskupilo, željezo i drva, pa dignul i ja jajca.
Kod mene i 70,i puni su skroz.... Zato ja u lidl po mašinicu za 120kn i deri. Eto samo mali osvrt na šišanje.A kod nas već 40-50...
Sve se manje bude delaloMoja frizerka ispod pulta računa 30 kuna več par let kak idem k njoj.
Posto sam ja dost neuredan po tom pitanju uvijek joj ostavim 5 banki.
A prikolice danas delati je upitno kolko se isplati jer je sav materijal poskupel.
Red je da se i rukama digne cijena.....
Ajde bar onda tako može bit poštena pred zakonom i poreznom poradi tebe...Moja frizerka ispod pulta računa 30 kuna več par let kak idem k njoj.
Posto sam ja dost neuredan po tom pitanju uvijek joj ostavim 5 banki.
A prikolice danas delati je upitno kolko se isplati jer je sav materijal poskupel.
I harmonikaš je sretan kad mu lepezu na harmoniku neko složi...... tak je svako od nas sretan kad nas zadovoljna mušterija nagradi za dobro obavljen posel.Ajde bar onda tako može bit poštena pred zakonom i poreznom poradi tebe...
Ja sam neki dan išel da bum kupil par cijevi sa 4mm mesom, al sam odustal, sve bum napravil od ovih kaj imam 100x100x5mm.A prikolice danas delati je upitno kolko se isplati jer je sav materijal poskupel.
Lepo sam ti rekel da ih daš meni dok sam bil z prikolicom, pa nisi štel... 🤭... imam samo 100x100x5mm cijevi ... neznam kaj bi snjima ...