Bude ti prikolica stabilnija, jedino kaj si bude morala delati trag jer bude šira od traktora. No, to je bitno ako je teren mekan (bude izgledalo kaj da je prešel 300-konjaš). Po tvrdome ti bude ok. Neka bude šira, nemoj ju suziti. Možda budeš kupoval drugi traktor i onda odabereš takav kaj bude po širini pasal prikoliciPa ja ne vozim metrice 🙂
Jebate trag je veći od traktora, ovo je 180 🙂
Ni skraćivati, ni sužavati. Ako ju nebudeš dizal iznad kotača onda ti je mjera zadana postojećim razmakom između guma. Ako ju budeš dizal iznad kotača onda ju možeš proširiti (npr. 200 cm -unutarnja dimenzija između stranica).Nebum niš ja skračival, ostalo bu tak, ali evo neznam koju dimenzije sanduka da napravim.
dva težaka, gablec i motorkuBaš me zanima koliko bi mogao u šumi kroz ono blato sa prikolicom 400x200 otpeljati...
Prijatel, razmišljaš li o kočnicama (kompresor imaš) na prikolici. Nije bitno samo da li traktor to more voziti, još je bitnije kak stati/prikočiti kad treba. Posebno ako se moraš spuštati niz dol, teret je veliki, a traktor je pre/lagani. Imam puno lošeg iskustva. Nadam se da ga ti nisi i da ga nebudeš moral imati.Pa ono mi je za trsje blato, a šumu kad idem nema takvog blata, a kaj smeta blato kad traktor to vleče.
A onda si zemeš nekog sa sobom u šumu, ti piliš on tovariali onda moram iznad kotača sa šasijom i bojim se da bu mi to previsoko za tovarit drva u šumi.
Po mogućnosti visokog i jakogA onda si zemeš nekog sa sobom u šumu, ti piliš on tovari
Pa tak je na tehnostroj prikolici, okvir je 90,a razmak između kotača unutra 140.Ovo ti se u startu nikako ne uklapa, trag kotača širi od traga traktora. I zašto si išao raditi ovaj okvir (skoro duplo ) uži od razmaka između kotača?
A je teško je najti svaki put nekog, zato gledam kak bu meni lakše kad idem sam.A onda si zemeš nekog sa sobom u šumu, ti piliš on tovari