Strojnik, moj kolega ima takvu prikolicu napravljenu od Tama, napred je teška na rudu ko sam vrag kad ju treba kapčiti. Znači da kako je tvornički napravljena kipa, tako ide bez brige i za preradu u jednoosovinku, jer ako se bolje pogleda kraj ruda je negdje u ravnini s mjestom gdje je bila prednja osovina. Kritično mjesto ti je sama vuča na rudu, jer ako nije dobro zavareno postoji šansa da ti prikolica jednostavno propadne na cestu, vuča ti ostane na traktoru. Bolje bi ti bilo da si zarezao u ovim stranicama šasije utor i u njega smjestio vuču da ju šasija drži i od zgora i od zdola. S takvim prikolicama je kod nas problem za po cesti jer su presretači počeli hapsiti traktoriste, a za registraciju treba dosta truda i uspjeh konačnog rezultata nije siguran. Imao sam priliku prije Nove godine kupiti jedan stari Mercedes kiper, ali me prijatelj s tehničkog odgovorio od toga jer nije sigurno da bi riješio registraciju, a onda je to samo problem i švercanje po cesti. Sina su mi zaustavili s presretačem na Podravskoj magistrali, ali je imao tolko sreće da je projurila jedna Alfa pa su njega ostavili i otišli su ganjat nju, a on je za to vrijeme zbrisao s ceste.