Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,835
Teža ili lakša? Mora biti jake konstrukcije i onda ispadne teže, ali ne vučeš ju ti!
Sad ipak moraš preći na ursuza, vidis i sam da je to previše puno za fergusona.A to, opće nisam tak računal 🙂to bu onda i više nego dovoljno jako, isto ko i moja, moja bu definitivno prejaka🙂
Pa za sad mislim praviti sanducarku sa jednom osovinom, pod federe vjerovatno mislis na gibnjeve i njih nisam imao u planu. Uglavnom je za sad ne bi pravio za vece terete od 5t. Kasnije kada bude bilo vremena i finansija a i kako povrsina bude rasla planirao sam tu sanducarku prepraviti u tandemku kiperku (kak sam cuo to nije tak tesko). Sad sam se setil da ovde ima par pravljenih tandemki od 10t, pa cu kroz koji dan videti koja je debljina kod njih. Ako nije veca od 25cm kupicu takvu, mozda ovom nekom zvuci kao da je ovo puno zezanja ali ja to razvucem na nekoliko godina. Nasao sam sasiju 20cm od 6m duzine za 200e, i sasiju 27cm debljine ali samo 4m duzine isto za 200e. Uglavnom cela prikolica ne bi trebala ispasti tako skupo, najskuplji je atest da se moze registrovati prikolica koji kosta 300e.Sandučarka, kiperica?
Jedna osovina, tandem?
Federi, bez federa?