Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
e da to je istina...mi sa claas-om mozemo bez problema, mada i on malo drba kaj je mokro kad ide u rikverc...ali jedamput si je jedan posudio sa torpedom 4006, i on je malo jače šlajdral.....al jako smo zadovoljni sa prikolicom, samo dobro bi nam dosla malo veča, al i ova ide...
hmm neznam dali je ofarbana.jer smo ju kupili pred godinu dana..ali ja mislim da je to u originali jer jos se malo vidi da pise tehnostroj...a odgovarala bi ti sigurno, nama je jako dobra ali bilo bi bolje da je veca jer puno vozimo gnoj tak da..
mi smo kupili tehnostrojku prije nekih 5g. 1500 eura,uzela mi je još 500,evo izvezla je sigurno 200 turi bez kvara,sad budemo vidjeli još dve max tri sezone bude morala iči u zamjenu za noviju radi loše limarije jer bivši gazda nije ju baš pazio ali najvjerojatnije da se na njenu šasiju bude skemijala neka mala prikolica za nešto privesti jer je teško za nju nešto dobiti kad je skupo ulaganje onom tko bi ju kupio,anađe se povoljne robe iz uvoza koja opet bude radila nekoliko godina mada nebih imao ništa protiv da uleti novi Orion 40artyman:artyman:
mi imamo ovu našu tehnostrojku sad dvije sezone i jako smo zadovoljni, na godinu smo vozili do 170 prikolica i tak dvije godine i nema nijednog kvara na njoj...
Evo kombinacije 533-tehnostroj 3,5t... Moram priznat da si jako dobro odgovaraju što me ugodno iznenadilo.Bojao sam se da će bit za mjeru prevelika ovom ferkanu.
sunce mu skvareno i ležaju,danas krenuo voziti kod sebe i išlo ko podmazano i posljepodne vrisne ležaj na donjem vitlu,jetru bi mu izjeo ,promjenio sam prije 3 godine sva 4 kučišta sa novim ležajima i jednako sve podmazujem ali eto ovaj se razletio,izvezla je oko 150 turi bez ključa ,sutra valjda to promjenim pošto neke neplanirane obaveze se desile:weedman::weedman:
Ja sam svoju SIP kupio polovnu, nisam NISTA zivo sarafao po njoj, samo ju jednom podmazem a vozim godisnje po 30-40 nekad i vise tura stajnjaka kako se koji puta nadje... Nikad nikakvih problema, gume lose ali jos uvijek drze i nema za sad nikakvih problema...
Plasili su me da na SIP prikolicama hoce puci dugacka osovina od kardana ali do sad nije. Tovarim kombinirkom i trpam od pocetka do kraja i to dobar pretovar i bude nekad i nekad tesko pokrenuti valjke jor je iza nabijeno stajnjaka, ali nekako krene i samo deri nikakvih problema s osovinom do sad a izvezao sam s njom preko 200 tura do sad...
Kardan imam za nju i berac zajednicki, s jedne strane dupli zglob a s druge sigurnosna spojnica koja je do sad 5-6 puta spasila prikolicu od sigurnog loma.
SIP ORION 40:
zamjenjene letve,lanci ostali stari(mjenjani pred koje 3sezone),ofarbani neki dijelovi koji su najkritčniji i zamjenjeni razbacivači na valjcima..Sada se nadam da sam bez brige nekih 5 sezone,ako se ne desi kakav nenadani kvar..Ovo se inače radilo zbog toga što su mi se letve zavukle ispod vodilice pa se neke povijale...: