• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prikolice za razbacivanje stajnjaka

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Neznam kak je njemu ja kad sam mu vozio jednu godinu predkraj prikolice sam lezo na volanu s kapuljacom na glavi jel sta frcalo oko mene nemam pojma imas u mojem albumu sliku!!

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
Ma nije to baš tako. Više je opasno ako zakvači kakav kamen pa ga baci prema kabini. Ni mi nemamo mrežu pa znam da nema frke

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ajd ti znaj jel ima kakav kamen ili nema nije izbetonirana podloga a i sve se baca na gnoj tak da lako je meni s mojom prikolicom imam mrezu pa sam siguran meni nije ni tad bilo tesko malo spustit glavu zlu netrebalo bolje na hladno puhat!!

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Pak se prikolica ne vrti na punom gasu!!!! Lagani gas i nikaj ne leti napred, ima par majstora kod mene kaj teraju prikolicu pun gas, to je cjeli traktor zafrajan od gnoja, kreteni!!!

nlo1

Član
Tu od
11 Svi 2013
Poruka
497
ljudi jel ima ko tehnostroj prikolica za stajnjak,u potrazi sam za prikolicom jedna mi je otisla ispred nosa mengele,sad sam zvao frajera uvezao tehnostroj prikolicu 1989g kaze u extra stanje,ima prste za rastresanje i trazi za nju 2750 eur...

pa da vidim jel je ima ko i dali vrijedi te pare...

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Ja sam ju imal samo 87god.i super je al ne vrijedi te novce max 1000eura mi smo svoju prije 5godina prodali za 900eura u extra stanju sve ispeavno nigdje popigana nigdje hrdava uvjek pod krovom.

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
ne baca to malo previše?

[YT]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=E8W-xA7ynhc#t=146[/YT]

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,746
I pazi kada kupuješ da ti ne kaže da stoji deset godina od kada je deda umro. Te što godinama stoje mehanički dijelovi mogu biti u gorem stanju nego one koje su do jučer radile.

nlo1

Član
Tu od
11 Svi 2013
Poruka
497
ma nisam se susretao sa tim tehnostrojkama,dobio broj pa zvao i tako mi rece,odmah mi je bilo previse kesa,ajde reko mozda ce spustiti kaze u extra stanju,znaci nista od toga,pa to sam i predpostavio...

Z

zote78

Guest
Pozdrav,mozete li mi reci mora li se prikolica za stajsko djubrivo registrirati?

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
U mom kraju se ne mora ni obicna prikolica registrirati, a kamoli prikkolica za stajnjak.. Stajnjak zabaca tablicu i opet nije registrirana.. :icon_e_biggrin:

Z

zote78

Guest
E na ovo zadnje se moram nasmijati :) Naime,danas sam dobio kaznu,zvao tehnicki,tamo mi nisu znali reci nista.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Proljetos sam bio u jednom selu kod Banove Jaruge kad ono čovjek priprema tu prikolicu za registraciju. Kaže 5000 kn kazna za neregistriranu ako nelaže

Z

zote78

Guest
A nazvat cu sutra mup ili neki drugi tehnicki,valjda ce znati nesto konkretno reci.

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Meni su pred godinu dana izgorile dvije prikolice na glavnoj cesti; moja i susjedova, i naravno ni jedna nije registrirana, i dok je bila policija i ti inspektori i pita mene jedan jel su prikolice registrirane, a ja kazem onako sav zivcan, jesu al su i tablice izgorile..
Ma ajde, nezna gamad vise gdje bi novac kupila pa svasta izmisljaju..

nlo1

Član
Tu od
11 Svi 2013
Poruka
497
ja i uzimam za stajnjak prikolicu sto se netrebaju registrirat,pa logicno je da netreba ne vrsis sa njom nikakve usluge prevoz itd,vec samo vozis stajnjak...

sad sam upravo nasao jednu mengele,pa cu ici pogledat ako bude sve ok kupim je...

uglavnom izgleda uredno na slikama,model je 450,predpostavljam da ima 4.5 ili 5 tona nosivost,ima vertikalne valjke,ali nisu spirale niti prsti,vec neki izmedu sistem,kao lopatice ili tako nesto....

to je ovakav model prikolice:
http://www.technikboerse.com/view/gebrauchtmaschine/stalldungstreuer/732539/mengele-s-450-n.html

IMT555

Član
Tu od
11 Srp 2013
Poruka
821
Jel to možda ova prikolica?

DIsGtpF0nBkCAHzV.v.jpg

nlo1

Član
Tu od
11 Svi 2013
Poruka
497
ja mislim da jeste,slivna je ima zeljezne stranice,na njoj pise doppel triumph S450N
U dobrom je stanju uvezena iz austrije hoce za nju 2250 eura,,sad neznam vrijedi li tih para i kako su se pokazale,i dali imaju pogon letava napred nazad...

Posljednje uređivanje od moderatora:
Na vrh