FeLiXxX
Aktivni član
- Tu od
- 6 Pro 2010
- Poruka
- 1,037
reduktor je na sredini, a koji te lanci zanimaju konkretno nisam kuci mogu ti objasnit skidanje je jednostavno samo okacis negdje kasnije vratis spustis jednostavno a ja sam ove sto izbacuju skido zbog reduktora i zbog fatbanje donjeg lima a imam problema s policijom kazu da se mora registovat imo sam saobracajnu skoro pa cu vidit hocel doc kazna za nju lanci bi uvijek trebali bit podmazani a posto kod mene nema kutije za zastitu to nije moguce zato sto upane dtajnjaka i sve skine al kad je napravim onda cu to max pokusat odrzat podmazanim
reduktor je na sredini, a koji te lanci zanimaju konkretno nisam kuci mogu ti objasnit skidanje je jednostavno samo okacis negdje kasnije vratis spustis jednostavno a ja sam ove sto izbacuju skido zbog reduktora i zbog fatbanje donjeg lima a imam problema s policijom kazu da se mora registovat imo sam saobracajnu skoro pa cu vidit hocel doc kazna za nju lanci bi uvijek trebali bit podmazani a posto kod mene nema kutije za zastitu to nije moguce zato sto upane dtajnjaka i sve skine al kad je napravim onda cu to max pokusat odrzat podmazanim evo jos sto imam slika na racunaru
Uploaded with ImageShack.us
PS: kupio sam je 2 dana prije siliranja zato su stranice ovakve
reduktor je na sredini, a koji te lanci zanimaju konkretno nisam kuci mogu ti objasnit skidanje je jednostavno samo okacis negdje kasnije vratis spustis jednostavno a ja sam ove sto izbacuju skido zbog reduktora i zbog fatbanje donjeg lima a imam problema s policijom kazu da se mora registovat imo sam saobracajnu skoro pa cu vidit hocel doc kazna za nju lanci bi uvijek trebali bit podmazani a posto kod mene nema kutije za zastitu to nije moguce zato sto upane dtajnjaka i sve skine al kad je napravim onda cu to max pokusat odrzat podmazanim evo jos sto imam slika na racunaru
PS: kupio sam je 2 dana prije siliranja zato su stranice ovakve
Posljednje uređivanje od moderatora: