FeLiXxX
Aktivni član
- Tu od
- 6 Pro 2010
- Poruka
- 1,037
reduktor je na sredini, a  koji te lanci zanimaju konkretno nisam kuci mogu ti objasnit skidanje je jednostavno samo okacis negdje kasnije vratis spustis jednostavno a ja sam ove sto izbacuju skido zbog reduktora i zbog fatbanje donjeg lima  a imam problema s policijom kazu da se mora registovat imo sam saobracajnu skoro pa cu vidit hocel doc kazna  za nju
 a imam problema s policijom kazu da se mora registovat imo sam saobracajnu skoro pa cu vidit hocel doc kazna  za nju  lanci bi uvijek trebali bit podmazani a posto kod mene nema kutije za zastitu to nije moguce zato sto upane dtajnjaka i sve skine al kad je napravim onda cu to max pokusat odrzat podmazanim
 lanci bi uvijek trebali bit podmazani a posto kod mene nema kutije za zastitu to nije moguce zato sto upane dtajnjaka i sve skine al kad je napravim onda cu to max pokusat odrzat podmazanim 
reduktor je na sredini, a koji te lanci zanimaju konkretno nisam kuci mogu ti objasnit skidanje je jednostavno samo okacis negdje kasnije vratis spustis jednostavno a ja sam ove sto izbacuju skido zbog reduktora i zbog fatbanje donjeg lima a imam problema s policijom kazu da se mora registovat imo sam saobracajnu skoro pa cu vidit hocel doc kazna  za nju
 a imam problema s policijom kazu da se mora registovat imo sam saobracajnu skoro pa cu vidit hocel doc kazna  za nju  lanci bi uvijek trebali bit podmazani a posto kod mene nema kutije za zastitu to nije moguce zato sto upane dtajnjaka i sve skine al kad je napravim onda cu to max pokusat odrzat podmazanim
 lanci bi uvijek trebali bit podmazani a posto kod mene nema kutije za zastitu to nije moguce zato sto upane dtajnjaka i sve skine al kad je napravim onda cu to max pokusat odrzat podmazanim  evo jos sto imam slika na racunaru
 evo jos sto imam slika na racunaru 

Uploaded with ImageShack.us

PS: kupio sam je 2 dana prije siliranja zato su stranice ovakve

reduktor je na sredini, a koji te lanci zanimaju konkretno nisam kuci mogu ti objasnit skidanje je jednostavno samo okacis negdje kasnije vratis spustis jednostavno a ja sam ove sto izbacuju skido zbog reduktora i zbog fatbanje donjeg lima

PS: kupio sam je 2 dana prije siliranja zato su stranice ovakve

Posljednje uređivanje od moderatora: