Jel vruće...ha:rolfer:, što ne cjepaš po zimi, tada se dva put griješ sa istim drvima:weedman:
., TOČNO prijatelju jeffy!., ne da je vruće?, već je prevruće!., sada moram iscipat drva da se preko leta dobrano osušidu za ljutu Ličku zimu., e da dva put, a i tri put se ja i vako grijem sa drvi jedni te isti., najprije iscipat, spremit, dopeljat kod jedne i druge peći., i sve to tako lagano kroz zimu na tačkami; od 20 do 25 metar.-
., ej prijatelju ivane33!., dobar si., ma imam ja tekućine., samo voga puta ni objektiv kamere uvatil., hehehe,..., dobro je neko od forumaši napisal., uglavnom se vidi po vi sličica samo kadi nemilosrdno pijemo - ločemo ko nekakovi veliki pijanci., a uvik nekako zašteka va tehnika kada treba snimit lipo i pravo jilo!...
., e DA!, sada sam zadovoljan sa čipačem jer mi se više negrije ulje hidraulike koga je bilo u sistemo oko 5 litar., sada je oko 30 litar a još je i vaj sklepani ladnjak, tako da., samo udri!!!...
., prijatelju mrga!., cipač je orginalan Slo-proizvodjača KRPAN!, samo smo deči iz PRIME i ja doradili nekakova izboljšanja da nemoram ladit hidraulično ulje koga je očito bilo premalo, samo 5 litar., cipač je jak 11 tona., to je srednja jakost za ve naše Ličke hrge od drv., optimalno bi bilo oko 16 ton!., ali za moje potrebe i više negoli sam zadovoljan!!!...
., e DA pišeš za nekoga manijaka ki nudi uslugu cipanja drv???., hehehe., interesantna stvar., toga i takovoga manijaka kako si ga TI krstil!?., svi ga dobor znamo., heheheheee.,..., samo neka živi i uživa, neka je sretan?., i ja sam sretan!., kada je narod i svit oko mene sretan!...
., rodjo i prijatelju VranićD!, fala TI legendo doneba za pokeljene slikice!...
., aj Bog!, moj narode!, čitamo se., slikica ima još punooo...