• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
., evo još ovi par slikic moj narode!, odmene iz akcije brananja - drljanja!

., ej prijatelju Žuti!, možda TI ove slikice moredu pomoć - predočit kako to izgljeda u stvarnosti!!!., ovde su brane u starome izdanju., ove dane ide kompletan remont i obnavljanje!!!...
., aj Bog!, moj narode!, čitamo se ...

Grofe hvala lijepo , kada ja svoje ofarbam stavit ću slike pa ćeš vidjeti moj prvi ručni rad , i moje prvo varenje :lol:

G

GROF

Guest
., narode moj!, evo nekoliko slikic cipanja drv.-

., akcija vinkovića i krpana usred Jezerana!!!

cjepanjedrva2011001.jpg

cjepanjedrva2011002.jpg

cjepanjedrva2011003.jpg

cjepanjedrva2011004.jpg

cjepanjedrva2011005.jpg

cjepanjedrva2011006.jpg

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
Jel vruće...ha:rolfer:, što ne cjepaš po zimi, tada se dva put griješ sa istim drvima:weedman:

ivan33

Član
Tu od
14 Ožu 2010
Poruka
284
Oho Grofe, radi se na veliko, svaka čast! Samo, gdje ti je rashladna tekućina, ne vidi se na slikama ;) pregrijavanja je opasna stvar! kako si zadovoljan sa cjepačem?

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Grofe svaka čast, možeš malo poslikati taj cjepač? Kako radi s kvrgetinama i koliko je tona?

E, opet buš sa tim strašnim strojem završio sa slikom kod nekog manijaka koji nudi uslugu cijepanja drva...:rolfer:

G

GROF

Guest
Jel vruće...ha:rolfer:, što ne cjepaš po zimi, tada se dva put griješ sa istim drvima:weedman:

., TOČNO prijatelju jeffy!., ne da je vruće?, već je prevruće!., sada moram iscipat drva da se preko leta dobrano osušidu za ljutu Ličku zimu., e da dva put, a i tri put se ja i vako grijem sa drvi jedni te isti., najprije iscipat, spremit, dopeljat kod jedne i druge peći., i sve to tako lagano kroz zimu na tačkami; od 20 do 25 metar.-

., ej prijatelju ivane33!., dobar si., ma imam ja tekućine., samo voga puta ni objektiv kamere uvatil., hehehe,..., dobro je neko od forumaši napisal., uglavnom se vidi po vi sličica samo kadi nemilosrdno pijemo - ločemo ko nekakovi veliki pijanci., a uvik nekako zašteka va tehnika kada treba snimit lipo i pravo jilo!...
., e DA!, sada sam zadovoljan sa čipačem jer mi se više negrije ulje hidraulike koga je bilo u sistemo oko 5 litar., sada je oko 30 litar a još je i vaj sklepani ladnjak, tako da., samo udri!!!...
., prijatelju mrga!., cipač je orginalan Slo-proizvodjača KRPAN!, samo smo deči iz PRIME i ja doradili nekakova izboljšanja da nemoram ladit hidraulično ulje koga je očito bilo premalo, samo 5 litar., cipač je jak 11 tona., to je srednja jakost za ve naše Ličke hrge od drv., optimalno bi bilo oko 16 ton!., ali za moje potrebe i više negoli sam zadovoljan!!!...
., e DA pišeš za nekoga manijaka ki nudi uslugu cipanja drv???., hehehe., interesantna stvar., toga i takovoga manijaka kako si ga TI krstil!?., svi ga dobor znamo., heheheheee.,..., samo neka živi i uživa, neka je sretan?., i ja sam sretan!., kada je narod i svit oko mene sretan!...
., rodjo i prijatelju VranićD!, fala TI legendo doneba za pokeljene slikice!...

., aj Bog!, moj narode!, čitamo se., slikica ima još punooo...

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,618
Super grofe. :finga:
Samo nemoj da to vide Sijerković i Vakula. Buju prognozirali jako oštru zimu. :rolfer:

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
e grofe kod tebe su stvarno pripreme za zimu cijepaju se drva svaki dan,imao si dobru ekipu pa ste to srezali a sad ti sam cijepaš.ma iscojepat ćeš ti to.

G

GROF

Guest
ajme grofe , pocijepali ste sve bukve šta če medo jebavat ......

., lip vam pozdrav forumski prijatelji!

., hehehe., "medo" se uvik snajde., e moj Darke moram se smijat dok te čitam, lud si skroz a znam i zač TI je to od "mede" na pameti! :rolfer:...
., e moj iwanho., nebojim se ja nji, ča si ji spomenul., a bome se ljute zime bojimo., uh, preladno je, ... :x ...
., e moj Aco093!, tukli smo po drvi ko vrag po svojoj mami, ... hehehe., samo još moramo spremat za dva miseca kad se prosušidu.- :vragek: ...

., aj Bog!, čitamo se ...

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Pozdrav prijatelju Grofe!
Žena ti je cukar, ne plaši se nit mašine nit bilo kojeg posla. Svaka čast! Čuvaj ti nju dobro. :)

G

GROF

Guest
Pozdrav prijatelju Grofe!
Žena ti je cukar, ne plaši se nit mašine nit bilo kojeg posla. Svaka čast! Čuvaj ti nju dobro. :)

., lip TI pozdrav prijatelju firemanpetar!

., TOČNO!, apsolutno si u pravu i po pitanju moje ženice!!! :prayer: ..., baš je cukar, baš je prava žena u svakom smislu te i takove reči., uz puno dela i obaveza još trpi i udovoljava meni vako zaigranom!., :mrgreen: ..., Petre fala.-

., prijatelju ivane33!., ima dela preko glave., samo ki oće delat?., meni nikada ni dosadno., nis zgotovil jedno delo, već me druga dva čekadu., valja tako mora bit dok smo živi?!.- ;) ...

., aj Bog!, čitamo se ...

G

GROF

Guest
., lip VAM pozdrav svim skupa dragi moji forumaši!

., evo da malo oživim temu.,
i DA vam svim skupa napomenem!., hodočastim u tvornicu;
"tomo vinković" - PRIMA Bjelovar., ako nekome ča treba neka se javi meni na moj mobitel pa budemo probali rešit?!; 098 229 916 ... grof ...

., u tvornici sam; ČETVRTAK; 02.06.2011.g., oko 09.00 sati.-

., aj Bog!, narode moj!!!., čitamo se ...

.,p.s., PRIMA prijatelj moga DOMA! ...

Najnoviji postovi

Na vrh