., lipi VAM pozdrav svim skupa dragi moj forumski svite - narode moj!
., lipo VAS je za čitat i forumske prijatelje imat!!!
., prijatelju zbalija!, fala TI za javljanje., TOČNO!., u vu inverziju ide takozvana tekuća mast?!., tako su mi rekli bećari iz tvornice.-
., prijatelju BAGERISTA!, fala TI doneba za javljanje, uvik dobre i iskrene komentare., čekam TE u mojoj Liki i već razmišljam o zajedničkom izletu u Zagreb po nu gvoždjuriju ča smo dogovarali?!, popust je i više negoli dobar!, veruj!...
., prijatelju joekiki!, fala TI na javljanju i dobrim komentarima!., ove kompletne korpe sa slikice ča ste vidili?., te korpe deladu se u PRIMI sa oko 95 % materijala iz same tvornice., a neki 5 % je od koperanata domaći Hrvatski firmi ča se ugradjuje u iste., ve korpe skompletirane - napravne su za traktoriće; od 18 do 25 ks!!!...
., ej prijatelju josix!., fala za javljanje i odlične komentare., e DA, vaj mali div bil bi dobar za tvoje potrebe!., ALI., uvik taj je...i ALI!!!, mišljenja sam da TI nebi mogal zajašit nanjega hehehehe., ipak ima tebe!!!...
., prijatelju edosoko!., mladiću, fala TI za javljanje i uvik dobre - interesantne - zanimljive - poučne komentare!!!., pa sve si dobro napisal, čak mislim da si u svome pitanju i dal odgovor., samo ću dodat., na jače tomice od 28 do 40 ks ide ista košara samo ima ovi svi devet piz.....a - šeširića ili kako se već zovedu, e DA ima još neku caku na sebi dodatu., ali da me je..š neznam kako se zove?!...
., ej prijatelju ARNO!., fala TI za javljanje i odlične komentare., mislil sam nate dok sam bil u tvome gradu., nis bil sam, imal sam neki obveza u tvornicami; jednoj i drugoj, pa jedan poslovni sastanak; eh, sad se još i falim!., ali uskoro idem ponovo!, nadam se i vjerujem!, da se svakako vidimo?, javiću TI se.-
., e DA!, traktorići se deladu svakakovi ko i svi, čitaj SVI REZERVNI DIJELOVI PO NARUDŽBI I ŽELJI KUPACA!!!., ali, narode moj!, ALI, ALI, sve ča se dela po narudžbi trebali bi znat i sami da je dosta skuplje!., e sad???., ki voli., ..., eh DA ima PRODAJE, fala dragome Bogu! ...
., aj Bog!, narode moj, čitamo se ...