G
GROF
Guest
., i još malo slikic iz tvornice traktora PRIMA!
inace ovako izrezano je dobro za ucenje :weedman:
ahha.....evo mi se izboljsanja :mrgreen: drzac sajle za blokadu dif.
jos jedno izboljsanje, kurbla za okretanje pogonskog vratila
a blok mjenjaca necu izrezivati :blackeye, cekam da nam GROF objasni zasto su u tvornici to radili
inace ovako izrezano je dobro za ucenje :weedman:
Grofe, kupi što prije tu tvornicu, da prestane ličiti na furdu.., lip TI pozdrav mladiću - forumski prijatelju edosoko!
., lipo si postavil pitanje i odma si dal odgovor!., to je ONO PRAVO! :supz: ... ., kada kupim tvornicu?., TI i tvoj legendarni otac bićete glavni u servisnoj službi! ... :mrgreen: ...
., aj Bog!., čitamo se ..., slikic ima još dostaaa! ...
Grofe, kupi što prije tu tvornicu, da prestane ličiti na furdu.
znaci ipak je za ucenje, ko je ucio? jeli to bilo nesto organizovano u skorije vrijeme ili je ostalo iz dobrih dana, kad je sve cvalo....., lipo si postavil pitanje i odma si dal odgovor!., to je ONO PRAVO! :supz: ... ., kada kupim tvornicu?., TI i tvoj legendarni otac bićete glavni u servisnoj službi! ... :mrgreen: ...
Vidim i ja neka izboljšanja kao npr. dopunska uha za kopčanje standardnih poluga hidravlike. Dolazi u obzir na starijim serijama 400, 500.
A čemu su ovoga rasturili?
Ovaj motor Torpedo/Deutz koji si pokazao na slikama, mislim da je stavljen na samo nekoliko traktora ko na primer na ovaj prototip TV- 832
Hvala prijatelju Grof za slike, zanimljive su :supz:
znaci ipak je za ucenje, ko je ucio? jeli to bilo nesto organizovano u skorije vrijeme ili je ostalo iz dobrih dana, kad je sve cvalo
a ti bi nas odmah u servis, ima li sta da hodamo k'o gluhe kuje po krugu, mudrujemo, slikamo se s plavusama za kalendar ili kakvu prezentaciju.......i naravno budemo placeni
s obzirom da si ti grof a delas ko crnac, sumnjam da ce nama kasika u med upast da hodamo po krugu :mrgreen: