• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

G

GROF

Guest
., i još malo slikic iz tvornice traktora PRIMA!

krizmaibjelovar2011167.jpg

krizmaibjelovar2011168.jpg

krizmaibjelovar2011169.jpg

krizmaibjelovar2011170.jpg

krizmaibjelovar2011171.jpg

krizmaibjelovar2011172.jpg

krizmaibjelovar2011173.jpg

krizmaibjelovar2011174.jpg

G

GROF

Guest
., moj narode!., evo još malo slikic iz PRIME!

., evo i na mojoj haubi - pokrovu motora, delali smo nekakova izboljšanja - izrezivali smo rupe kako bi se dobila bolja cirkulacija zraka - hladjenje motora.-

krizmaibjelovar2011175.jpg

krizmaibjelovar2011177.jpg

krizmaibjelovar2011178.jpg

krizmaibjelovar2011179.jpg

krizmaibjelovar2011180.jpg

G

GROF

Guest
., evo sam našal motore od DAJCA!!!., ki su se mićali u tomu!

., motori DAJC iz Torpeda - Rijeka!...

krizmaibjelovar2011193.jpg

krizmaibjelovar2011194.jpg

krizmaibjelovar2011195.jpg

krizmaibjelovar2011196.jpg

krizmaibjelovar2011197.jpg

krizmaibjelovar2011198.jpg

G

GROF

Guest
., evo još neki pozicija da si morete dobro dočarat kako neke stvari izgljedadu.-

krizmaibjelovar2011199.jpg

krizmaibjelovar2011200.jpg

krizmaibjelovar2011201.jpg

krizmaibjelovar2011202.jpg

krizmaibjelovar2011203.jpg

krizmaibjelovar2011204.jpg

danot

Član
Tu od
2 Srp 2009
Poruka
633
inace ovako izrezano je dobro za ucenje :weedman:

Mozda tokmu zato je izrezano, da se mlade inzenjeri uce:lol:, zasto nakon faksa nis neznaju:prayer:

Kada sam ja video sajla onako visoko, pomislio, zasto su poluga kvacilo preradili iz desne strane:madmana:, zasto:madmana:, kad se sjetim da je to sajla blokade dif:oops:

G

GROF

Guest
ahha.....evo mi se izboljsanja :mrgreen: drzac sajle za blokadu dif.
jos jedno izboljsanje, kurbla za okretanje pogonskog vratila
a blok mjenjaca necu izrezivati :blackeye, cekam da nam GROF objasni zasto su u tvornici to radili
inace ovako izrezano je dobro za ucenje :weedman:

., lip TI pozdrav mladiću - forumski prijatelju edosoko!
., lipo si postavil pitanje i odma si dal odgovor!., to je ONO PRAVO! :supz: ... ., kada kupim tvornicu?., TI i tvoj legendarni otac bićete glavni u servisnoj službi! ... :mrgreen: ...

., aj Bog!., čitamo se ..., slikic ima još dostaaa! ...

teškar

Član
Tu od
12 Pro 2010
Poruka
948
., lip TI pozdrav mladiću - forumski prijatelju edosoko!
., lipo si postavil pitanje i odma si dal odgovor!., to je ONO PRAVO! :supz: ... ., kada kupim tvornicu?., TI i tvoj legendarni otac bićete glavni u servisnoj službi! ... :mrgreen: ...

., aj Bog!., čitamo se ..., slikic ima još dostaaa! ...
Grofe, kupi što prije tu tvornicu, da prestane ličiti na furdu.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Vidim i ja neka izboljšanja kao npr. dopunska uha za kopčanje standardnih poluga hidravlike. Dolazi u obzir na starijim serijama 400, 500.

krizmaibjelovar2011165.jpg

krizmaibjelovar2011199.jpg

A čemu su ovoga rasturili?

krizmaibjelovar2011186.jpg

:) Ovaj motor Torpedo/Deutz koji si pokazao na slikama, mislim da je stavljen na samo nekoliko traktora ko na primer na ovaj prototip TV- 832

tv-832-foto_10744305_15065721_15065723.jpg

Hvala prijatelju Grof za slike, zanimljive su :supz:

G

GROF

Guest
Grofe, kupi što prije tu tvornicu, da prestane ličiti na furdu.

., hehehehe., e DA moj forumski prijatelju teškar!., još malo pa ću kupit tvornicu, a TI dobivaš mesto nadzorni kamera na porti! :mrgreen: ... .,aj Bog!...

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
....., lipo si postavil pitanje i odma si dal odgovor!., to je ONO PRAVO! :supz: ... ., kada kupim tvornicu?., TI i tvoj legendarni otac bićete glavni u servisnoj službi! ... :mrgreen: ...
znaci ipak je za ucenje, ko je ucio? jeli to bilo nesto organizovano u skorije vrijeme ili je ostalo iz dobrih dana, kad je sve cvalo

a ti bi nas odmah u servis, ima li sta da hodamo k'o gluhe kuje po krugu, mudrujemo, slikamo se s plavusama za kalendar ili kakvu prezentaciju.......i naravno budemo placeni
s obzirom da si ti grof a delas ko crnac, sumnjam da ce nama kasika u med upast da hodamo po krugu :mrgreen:

G

GROF

Guest
Vidim i ja neka izboljšanja kao npr. dopunska uha za kopčanje standardnih poluga hidravlike. Dolazi u obzir na starijim serijama 400, 500.
A čemu su ovoga rasturili?
:) Ovaj motor Torpedo/Deutz koji si pokazao na slikama, mislim da je stavljen na samo nekoliko traktora ko na primer na ovaj prototip TV- 832
Hvala prijatelju Grof za slike, zanimljive su :supz:

., ej prijatelju Petre!., fala TI za javljanje, fala TI za ISKRENA pitanja i zaključke - spoznaje.-

., TOČNO!., va uha "dopunska" /kako si ji TI lipo krstil!/ za kopčanje standardni poluga hidraulike serije 400 i 500., dobro su se pokazala!... ;)

., ovoga jednoga zelenka rasturili - razvalili su ga iz razloga ča je išal na kompletno izboljšanje; lakiranje, ugradjivanje NOVE serije prenosnika - zupčanika - tanjurasti - konusni - vi ni,..., i još nekakove željice KUPCA., a traktorić je stal jednu godinu u izložbenom "salonu" doli negdi na moru., pa je lip zrak i more apšisalo boju!!!... 8) ...

., e DA, TOČNO!., ti motorići iz Torpeda ugradjivali su se u traktoriće TV!., jedna mala serija samo napravljena tamo "90.godin., prestalo se sa ugradjivanjem iz razloga ča je Torpedo propal nažalost., tako da.- ... :madmana:

., aj Bog!, čitamo se ...

G

GROF

Guest
znaci ipak je za ucenje, ko je ucio? jeli to bilo nesto organizovano u skorije vrijeme ili je ostalo iz dobrih dana, kad je sve cvalo
a ti bi nas odmah u servis, ima li sta da hodamo k'o gluhe kuje po krugu, mudrujemo, slikamo se s plavusama za kalendar ili kakvu prezentaciju.......i naravno budemo placeni
s obzirom da si ti grof a delas ko crnac, sumnjam da ce nama kasika u med upast da hodamo po krugu :mrgreen:

., TOČNO! za učenje., učili su učenici voga DOBROGA vremena!., eh dobri dani i cvetanje!.,
svake Božje! godine CVATE i ima DOBRI dan! :mrgreen: ...

., TOČNO! je i TO! da bi VAS!!, nadasve cijenjene majstore metnul za ŠEFOVE u servisnu službu., šetnje i praznoga hoda nebi bilo., a TI i TEBI slični mladići, imali bi obvezu, izmedju ostali., zabavit dobre žene i odradit izvrsne slikice za kalendare traktora TOME!!!... :supz: ...
., TOČNO! je da sam grof!., i TOČNO! je da delam ko mali crnac!., nebi bezveze odili po krugu., a veruj mi na moju pisanu reč!., svakom čoviku u mojoj blizini je dobro., uglavnom "kašike" padadu U med ljudinama ki imadu posla smanom! ... :) ... ., aj Bog! ...

G

GROF

Guest
.,još ovi par slikic i za kraj legendarni majstor - alatničar STARI!, a kadi nima stari?, nima ni MLADI!verujte ni

krizmaibjelovar2011226.jpg

krizmaibjelovar2011228.jpg

krizmaibjelovar2011229.jpg

krizmaibjelovar2011230.jpg

krizmaibjelovar2011231.jpg

krizmaibjelovar2011232.jpg

Na vrh