., lip pozdrav mojim dragim forumašima i forumskim prijateljima!
., prijatelju josix!, Josa moj!., ovaj traktorić mali /tt-821-prima/, sa priminoga štanda u Gudovcu., mali traktorić sa nekakovim dodatim izboljšanjima, ŠIROK JE SAMO 80 cm., more se proširit sa takozvanim krutim produžetkom osovina do; 120 cm., ZNAČI!, nemore bit uži od 80 ni širi od 120 cm.-, težina voga traktorića je 700 kg., utega - tegova more ić nanjega oko 250 kg. Prospekata za vaj traktorić nima!.- /DELA SE PO NARUDŽBI!/.-
., prijatelju moj firemanpetar!., tražiš objašnjenje?, odma ću TI reć objašnjenje ča se tiče broja vrtnje - okretaja kardana - brzina., ja sam se šalil!, kada sam napisal?, da ima četri brzine broje okretaja kardana., OVO NI TOČNO!., svi traktori serije 800., pa tako i PRIMA-ni traktorići imadu samo dvi brzine okretaja kardana., ČA ZNAČI?!, jednu brzinu okretaja kardana imadu u brzim brzinama i drugi broj okretaja kardana imadu u sporim brzinama traktora!, ma se nadam da si me razumil???!., e DA!, u Primi se more naručit SISTEM sa četiri brzine kardana ko ča ima kotebe., znači sa onom ručkom tkozvanim "multiplikatorom" ispod sica sa live strane!.- ...
., forumski prijatelju zbalija!., ča se tiče slikic - slikanoga materjala sa sajma u Gudovcu ča si TI slikal sa fotićem moje ženice voga prolića!., to su uglavnom guzice od svakakovi curic!!! hehehe ..., prebacili smo ji iz fotića na vu poneštru od kompijutera, probali ji poslat tebi i sve se lipo zblokiralo!!!., moj savjet i preporuka da se TI frende moj! javiš rodji i mome prijatelju VranićD! preko privatne poruke kako bi odgonetnuli problemčić!!!...
., forumašu moj teškar!, jako mi je žal oko ve tvoje parade sa tom silnom gvoždjurijom., po pitanju šarafanja, getriba - mjenjača i svi tih sranja ja niš neznam., jedino TI evo ovako javno mogu zaželit svu sriću!, da to skleplješ u obostrano zadovoljstvo tebe i tvoga punca!.-
., narode moj!, Bog!, čitamo se ...