zbalija
Dobro znana faca
- Tu od
- 21 Stu 2008
- Poruka
- 2,294
ma imam... al ti velim, se je to isti klinac, treba mi samo da znam gdje počet i kako i šta radit....
za početak:
-par klocni
-dizalica
-par ključe
-i nakraju debeli novčanik
ma imam... al ti velim, se je to isti klinac, treba mi samo da znam gdje počet i kako i šta radit....
za početak:
-par klocni
-dizalica
-par ključe
-i nakraju debeli novčanik
Ručno mislim da je nemoguče, ali dalo bi se doma uz alat i prešu i mnogo opreza da ne sjebeš blok.
Ali s tim ionak nisi ništ riješil jer treba nove košuljice naprešati i obraditi.
Ne, na njemu pikse idu "lagano" van uz upotrebu radapcigera, očiste se dosjedi, stave nove gumice na košuljicu i rukom se stisne u blok.jeli ovo potrebno i na zetoru naprešavati i obrađivati
Dečki su ti i više nego odlično objasnili, pa ja mogu samo potvrditi.majstore, daj koju sliku ako imaš od slaganja prednjeg trapa, čist da vidim kaj se radi..... možda mi bude dosadno ove zime, pa nakurim pećku i pomalo....
hvala na uputama.......
usput, kad bih to radio, mijenjao bih i lojnu vrpcu na prednjem poklopcu (tam de su zupćanici, ak se ne varam?)
jel se to može rastaviti bez da se nešto sjebe ili treba bit majstor?
Tam nejde lojna vrpca nego semering. On se može izvaditi da se ne skida poklopac razvoda, ali malo nastaju problemi kad ga treba metnuti nazad gore jer moraš paziti da ga ne ugradiš ukoso.hvala na uputama.......
usput, kad bih to radio, mijenjao bih i lojnu vrpcu na prednjem poklopcu (tam de su zupćanici, ak se ne varam?)
jel se to može rastaviti bez da se nešto sjebe ili treba bit majstor?