Trojica za prednji trap i jedan semering :scratchhehehh..... a da dođete na kavu jedan dan vas trojica?rayer:rayer:rayer:
Rastepi to i hiti sve skupa onome kaj meče stupe na vagu i pošalji u mojem pravcu.
Trojica za prednji trap i jedan semering :scratchhehehh..... a da dođete na kavu jedan dan vas trojica?rayer:rayer:rayer:
Trojica za prednji trap i jedan semering :scratch
Rastepi to i hiti sve skupa onome kaj meče stupe na vagu i pošalji u mojem pravcu.
Trojica za prednji trap i jedan semering :scratch
može i samo ležaj, ali onda treba i pakung, pa malo pravnati peraju (ako ju uspiješ izvaditi cijelu), još ako je aluminijsko kučište ...... Stvarno nema računice.sto se tice vodene pumpe i kod mene ima lufta i pocela je da ciči,je li se mora kompletna zamjeniti ili moze samo lezaj nikada nisam otvarao
Ovdje (netrebaš ga za taj zadatak dovoditi u ovakvo stanje)pozdrav ! ...dali mi netko može reći gdje se na IMTu 533 sipa ulje hidraulika odnosno mjenjača ? znam da je glupo pitanje ali eto....
Pa možda i ima, ali ovdje kod nas set (osovina, pakung, ležaji peraja) dođe 180 kn, a samo pakung i kvalitetniji ležaji 100 kn. Treba ju rastaviti (eventualno treba i brener) i sastaviti, znači vura posla i nema ni sekunde garancije, a nova (gusena) ima 2 god. i košta 250 kn.Ima racunica ako sam sebi radis.
Ovdje netrebaš ga za taj zadatak dovoditi u ovakvo stanje
Zbog uređivanja volana.Zbog čega si taj traktor toliko raskopao?