Trebam pomoc. Upalim traktor i pritisak ulja ne pada ispod 5 bara. Kad je zagrijan onda je sve dobro, a sad sam nedavno nakon rada uocio da je vode bilo manje u kileru a ulja je bilo previse (iznad maksimuma). Jel to mozda dihtung glave otisel?
ja vam kazem da je voda bila u ulju jer mi voda ne curi nigdje van
kako znas da je voda u ulju??
kolki treba biti pritisak ulja na ler gasu?..meni je 5 bara kad ga upalim:scratch
Fendonja, kaj je to 533 ili 539?Trebam pomoc. Upalim traktor i pritisak ulja ne pada ispod 5 bara. Kad je zagrijan onda je sve dobro, a sad sam nedavno nakon rada uocio da je vode bilo manje u kileru a ulja je bilo previse (iznad maksimuma). Jel to mozda dihtung glave otisel?
Ako je brtva glave onda bi trebal nabijati pritisak u hladnjak, znači kad traktor radi na leru, hladnjak pun vode, moralo bi biti vidljivih mjehuruča kad skineš čep.siguran sam da je voda
termostata nema, a za ovaj pritisak u hladnjaku nisam siguran..neznam na kakav pritisak uopce mislis..izgleda sasvim normalno
1 to ti bude objasnil muhanicarPozdrav ekipo,
Moj drugi post na ovom forumu, pošto sam skurio 539 i sada je na generalki kod strojobravara, demontažu i montažu radim sam - prvi put u životu. 1Zanima me kako se postavlja zadnji semering radilice (azbestni) jer se bojim da nešto fulam pa da mi opet procuri ulje i 2 kako se mijenja kardanska osovina jer curi ulje a i utori su malo poderani.
3Ima li kakav način skidanja brtvi na poklopcu razvoda od struganja dlijetom jer je tvornički nalijepljen hermetikom pa sam već izludio, čistim čitav dan a nisam očistio ni trećinu.
3Smiju li se naprednji bolcn staviti tolerancijske pločice da mu spriječim aksijalni hod, staviti ću novi bolcn i čahuru.
4Koji silikon da koristim za nove brtve, dirko masu ili postoji nešto bolje.
Toliko za prvi put.
Hvala na odgovorima