powershift
Dobro znana faca
- Tu od
- 13 Stu 2007
- Poruka
- 2,912
ma zato i kazem, tomo vinkovic ima 23 KS, ali on ima jedan klip pa koristi inerciju zamajca, tri klipa su druga prica, ali eto ako ljudi kazu da su palili, ja im cestitam.
Nije da ja tebi nevjerujem, sječam se da si več o tome pričal, samo komentiram da je valjda bila rupa kroz centralni bolcn. Ustvari morala je biti jer druge nema :scratchPa dali sui vidija ili nisi,,ja neznam,,,,ali mojeg je dido palija tu,,,i to se lipo siječam,,,.......ko oče nek vijeruje,,ko ne nemora........
A di je onda stavija polugu,,m,na punpu vode..
moj je bil 1964g i imal je šuplju bolcnu,kad sam slagal prvi kraj nova bolcna nije bila šuplja.
tak da moguče da ti stari su imali i kurblu.
Najvjerojatnije luft na pužu volana.
Najjeftiniji popravak, noga na desnu sponu (kočnica ti netreba, ionak na forumu vrijedi mišljenje da ih IMT ni nema :mrgreen ili kotače malo u hrpu ili širom
ima fergo kocnice tko kaze da ih oni nemaju, ako je luft na puzu sta treba napraviti promijeniti semeringe i caure a puz kod tokara znaci?
ok samo ja ne znam sta ti znaci piksna? kakva je to eksentricna?
Ovo je ekscentrična čahuraok samo ja ne znam sta ti znaci piksna? kakva je to eksentricna?
Dobro da nije meni pod ruke došla, jer ja bi ju garant zahitil i tražil koncentričnu:toimonster: