ilegalac
Član
- Tu od
- 19 Velj 2010
- Poruka
- 909
Ne to nisu mjere, to su samo slike sa neta uzete kao primjer onoga što ti tražiš.
Ilegalac, nema tu mogućnosti okretanja, jedini je problem što poteznica dođe dosta nisko pa postoji mogućnost udara o nešto, pa tek onda do okretanja i loma...meni se u usporedbi mojih primjera više sviđa prvi. To je standardni sistem u Njemačkoj.
nemislim okrenuti, nego nagnuti nazad , a tad se kugla našpana i kida kopču na prikolici
Pre neki dan hteo da ukljucim blokadu i ono nece,zapekla rucka,izgleda da nikad nije ni koriscena.Jer valja da se skinu ona dva srafa sto drze celu rucku,pa da se skine rucka dole da se razradi???I jel ispod onog dela neznam kako se zove,na kompresoru gde se stavlja crevo za pumpanje ide neki ventil ili sraf??Posto nece da pumpa,nego vazduh izbacuje ispod sve dok se to ne stisne sa rukom,tad radi normalno???
netko nešto nije dobro shvatio
po tvome opisu taj ventil dobro radi, pumpa u bure dok ne napuni, a tad pušta dolje
a onaj šaraf gdje se navrne crijevo nema zraka dok god se ne stisne,tj stisne ga matica od crijeva i tek tada tu ide zrak
dakle ako sam dobro shvatio ventil je ok i netreba ga mjenjati
Posljednje uređivanje od moderatora: