Pre neki dan hteo da ukljucim blokadu i ono nece,zapekla rucka,izgleda da nikad nije ni koriscena.Jer valja da se skinu ona dva srafa sto drze celu rucku,pa da se skine rucka dole da se razradi???I jel ispod onog dela neznam kako se zove,na kompresoru gde se stavlja crevo za pumpanje ide neki ventil ili sraf??Posto nece da pumpa,nego vazduh izbacuje ispod sve dok se to ne stisne sa rukom,tad radi normalno???
pa slobodno skini i razradi i dugme blokade mozes malo s WD-40 naspricati ako pricas o ovome sa slike da tu dolje ima ventil koji na odredenom pritisku izbacuje zrak ako tu stalno piri onda je otisao ventil
http://imageshack.us/photo/my-images/585/imt539.jpg/
Odessa88:Mislim da moras kupiti cijeli taj dio da nema samo ventil
Osječanina jesi u pravu ali ona moze biti za puno toga, netko ju ima samo da drzi poluge a netko ima na njoj nesto prikvaceno, to slabo tko dobije s traktorom pogotovo polovnim, to ti nitko nije duzan dati. Ako ju bas zelis ima ju za kupiti u trgovinama traktorskih dijelova
Hvala na brzom odgovoru. Kako se zove ta "letva" sa rupama?
na tu letvu s rupama nećeš moći staviti kuglu za kopčanje autoprikolice(mislim hoćeš ali...) zato jer se letva okreće oko svoje osi:mrgreen:
bolje si nabavi ovoi onda možeš kopčati pravu prikolicu, a ako na klin namontiraš(navariš) kuglu možeš bez problema i autoprikolicu
Ili ako baš želiš poprečnu poteznicu, onda je moraš osigurati od okretanja
Ili ovaj sistem poklapanja osi
Ovo je očigledno najboji forum ili ispravnije najbolji članovi na forumu. Brzi odgovori, slike, opisi i dobronamjernost. Hvala svima. Vidim da ovo neće biti problem. Kupiti ću kuglu - kuku sa šarafom, a ovo ostalo dati napraviiti. Vidim i mjere jedino me zanima koliki je promjer osovinica koje ulaze u poteznicu. Da li ti to radiš i prodaješ.
Da,na to sam mislio.Jel ima da se kupi samo taj ventil???
Ne to nisu mjere, to su samo slike sa neta uzete kao primjer onoga što ti tražiš.
Ilegalac, nema tu mogućnosti okretanja, jedini je problem što poteznica dođe dosta nisko pa postoji mogućnost udara o nešto, pa tek onda do okretanja i loma...meni se u usporedbi mojih primjera više sviđa prvi. To je standardni sistem u Njemačkoj.