Bio danas u posjeti "pacijentu". Motor rastavljen na sastavne djelove. Imam nekih slika, al bit ce kasnije, sad nemam vremena. Uglavnom, na njemu su klipovi s 5 kanala bili, ali obicne uljne karike iz komada. Jedan je klip poceo progorjevati, tako da smo ga dovezli "5 do 12" majstoru
Majstoru su klipnjace cudne, lezajevi se u pesnicama "luftaju". Dok ne obavi mjerenja, ne zeli nista reci.
Puz volana u zesce losem stanju, ali se da reparirati, jos nije kriticno. Prednji trap je u rasulu, piksiranje svega i svacega se mora raditi. Lamele jos dobre, ali ih treba mjenjati, posto je traktor pod sijacicom u rikverc poskakivao kao koza.
Traktor kad je bio jos nov, ostavili jedne zimske noci vodu u njemu te blok i glava pukli. Glava je bila mjenjana a blok samo "zaljepljen" s nekim sivim bogom. Ja sam za glavu znao, al za blok tek danas saznao
To sivo gov*o smo oribali i bit ce varenja.
Kad sam ga vidio onako jadnog, doslo mi ga zao. Kad se sredi, bit ce to nesto sasvim drugacije...
Rekao sam mu da zelim u traktoru termostat, i on je to odlucno odbio. rekao je da ja kupim termostat i da ce me zvat kad ga bude sastavljao da ga ja sam ugradim, jer on ne zeli nikakvu odgovornost u vezi toga. Covjek mu jedan nije vjerovao i ugradio je termostat. Zaribao mu traktor koji nije bio pravo ni razradjen. kad su izvadili termostat, i kuhali ga, voda kljuca, a on ne otvara...
GDJE da nabavim neki kvalitetan termostat, jer od kako imam 549 vidim kako je to jako jako dobra stvar. Ne znam koliko je pametno tjerat traktor bez termostata, da motor stalno radi u hladnom rezimu.