Ma, necu ga bojat nista...
Inace, do sad je on vukao ko blesav, ali kad sam na njega sjeo. pa to vuce i uzbrdo ko nizbrdo... Prima gas ko mutav. Moguce jer je euro diesel u njemu
takvog 539 jos vozio nisam...
A u tim novcima je sve sto si nabrojao, a svi sarafi na diferencijalu su na mjestu, svi lezaji u mjenjacu promjenjeni, "kljucevi" mjenjaca s oprugama, puz volana prepakiran (sad je full cudno voziti traktor, jer ima jako malo lufta, dok ne sjedne sve na svoje mjesto unutra), kvacilo prepakirano kompletno, motor od A do Ž, el instalacija bila bi i zracna ali ne mogu nigdje pronaci spremnik zraka.
Najveca fora je ta sto se i stari i ja smijemo ko lud na brasno kad upalimo zmigavce, jer ja ih ne pamtim da su IKADA bili ispravni. Kad sam dosao po traktor, prvo sto sam pogledao je bila temperatura. Na mjestu je napravio taman jedan RH, da ga covjek pregleda da negdje ne curi ulje il gorivo, a temperatura na pocetku zelenog podrucja i tako je cjelim putem stajala +/-5°C
Od "pizdarija" su promjenjena SVA crijeva za dovod goriva i sve podloske na njima. SVE podloske uopce na traktoru, kako alu, tako i bakrene. lezajevi u prednjim tockovima, krajnici spona su po meni jos bili OK, ali kad je bal, nek je bal, ona guma gdje se stup volana i instrument tabla sastaju, te jos mnogo mnogo svasta...
kazem, volan je za sad osjetno tezi nego sto je bio prije servisa, al dok ne pikse malo ne zajedu, vjerujem da ce se olaksati dok se traktor razradi...