Nema sanse... Ovaj majstor inace nabavlja original IMT boju iz srbije, samo sto nema sad vremena jos da boja traktor. Stari ga je htio farbat, al ja nisam dao.
Problem je slijedeci, taj traktor malcira po vocnjacima dobar dio ljeta, prvi posao imam cim se razradi kositi 3ha vocnjak kod tetka stare sorte jabuka koje se ne orezuju, to su krosnje skoro do zemlje. Sad zamisli da ja frisko ofarban traktor ganjam ispod grana na sto bi to licilo samo nakon jednog prolaza, a vocnjak mu kosim 4-5 puta godisnje i to uzduz i poprijeko svaki puta... na kraju ljeta bi imao jako jako izgreban traktor, jer kvaliteta bojanja u tvornici i u necijoj garazi nije ni blizu iste.
Mislim da u IMT-u cak peku boju, dok ovaj samo oboja u 2 "ruke" i poljepi naljepnice.
Neka, hvala, ja ga bojati necu, jer on radi po vocnjacima i sumi. tako da to ne bi licilo na nista...
Inace, danas sam bas majstora pitao za uloske dizni i rekao je da je razliak u rupicama i da imas posebne uloske za rotacionu, a posebne za linijsku pumpu, IAKO mozes staviti bilo koje uloske na bilo koju pumpu, al ako vec ima onda se uvijek gleda staviti originalan dio.