Na prvi pogled, meni osobno je to malo prevelika cijena...Za te novce se da naci jaci i kvalitetniji traktor..
Na sto obratit paznju? Jedino na vanjske nedostatke koji bi se mogli zamjetit. Rad hidraulike, kako pali, kolko radnih sati ima jer oni mogu gurat izmedju 4000 - 5000 rs pa generalka, da li gdje pusta ulje, gume, dal spera radi, ako ima dvostepeni kuplung da li je to ok, provozaj se z njim, dali se mozda cuje sta u diferencijalu kad se vozis...
Ranije palenje se prepozna po zvuku motora.Tacnije ako motor ima dosta grub zvuk (cekica kad radi) tad je ranije palenje.Kad bi ga vratio dobio bi meksi rad motora (nebi bio bucan) ,al postoji moogucnost da tad izgubis dobro palenje kad je motor hladan.Na slici ako ja dobro vidim palenje je skroz pomjereno na rano.Trebalo bi ga malo vratiti.
Pozz,trebam ici gledat Imt 539 da kupim na sto najvise trebam obratiti paznju??
Godiste je 1988 cjena 4000e.
Kolega Crni, pogledaj kako radi hidraulik, uključi kardan, i kad stisneš kvačilo do kraja, kardan treba stati. Kod rada izvuci šipku od ulja, pa vidi dal puše na nju, trebal bi što manje. Obrati pažnju na mrtvi hod volana, nesmije biti više od 1/3 kruga.. provjeri gume, provozaj se malo, da čuješ kakve zvukove iz mjenjača i to je to.. Nitko ti neče dati da mjeriš kompresiju, da ideš orati s njim ili da nešto čeprkaš po njemu.. sretno u kupnji!
Zakaj ne ak netko trazi 4000eura znaci da je dobar,pa ne kupuje ga za voznju po cesti nego za rad i za to je napravljen,pa zakaj ga nebi isprobal u radu,kaj tu ima lose.
Pa kupuje stari traktor a ne novi i kad vec daje te novce netko ima pravo vidjet kakav je motor.
Po meni previše novca, ali u redu. Treba ga dati za te novce isprobati ali mjeriti kompresiju nikako. Tko će dati da rastavlja po mašini ljudi malo se uozbiljite. To što pričate su nebuloze.
Oficir to sto pricas nema veze s mozgom, jel bi ti dao da prodajes traktor da netko mjeri kompresiju? Nemoj pricati gluposti jer nikad nisam cuo da je netko tako sta dao i radio. Da kupujes radni stroj ali ne tako da ti netko daje da ga rastavljas. Najbolje sto bi vi tude mjerili kompresiju ali kad bi vi prodavali ne bi dali. Znaci ako ja prodajem frezu kad dode kupac moram dati da rastavi prenos da vidi koliko su zupcanici pojedeni?!
Opet ti kazem oficir da pricas gluposti!! Pokazi mi toga tko ce ti to dopustiti, pa nitko na ovom svijetu. Malo bi trebao razmisliti prije nego kazes. Toliko od mene i tocka!
imam problem sa 533...
kad ga upalim nakon nekog kratkog vremena sam od sebe pojača gas recimo s 8 do 10.....i to mu se događa svako malo...
a u vožnji mi ide preko granice....
dali možda nije uredu kaj s pumpom ili?
:mur: