Semering radilice prednji metni silikonski i provjeri da ti nije možda pukla remenica.MatijaKrizanicMF35 kaže:skužio sam di kaplje ulje, na semeringu i prednjem i zadnjem radilice 533, a semering mijenjan pred 2,5 godine.....oba semeringa, više ne znam di da ih kupujem....
sta zajebavate covika ,stavi si vece gume ili sat trebm pomoc majstora neki leptir se okrene na usisu za zrak pa traktor je u startu pod punim gasum i jos prima gas kolko rucica dozvoljava,onda bude dovoljno brz,nek ti majstori objasne,i ima jedan kod nas na 542 su napravili da ide 50-60 ,kaj su radili bas nebi znal tocno.haris kaže:a joj ja sam mislio ozb a vi se samnom zajebajete jbg
Bobo, ispravak netočnog navoda: ključ 49 ili čekić od 2 kile :lol:Bobo kaže:Muhanicar, pumpu sam rastavio, i stavio sam na srednje rupe onaj feder. Danas je kombajn upalio nekako, ali kad mu dodajem gas, nekako "okljeva" trenutak, pa onda "zalaje na mjesec". motor lijepo ugladjeno radi, sve je super.
kad ga ugasim, ne mogu ga vise upaliti, nego najprije moram sici dolje i iskvrckati pumpu klljucem (19 ili veci) i kad se popnem u kabinu, upali na zub, dok ne izlupam pumpu, nema sanse da se i javi, smao vergla i nista vise.
Savjeti?
U ulazu pumpe si predpostavljam bil ( na slici ispod onog zelenog čepića).Bobo kaže:Muhanicar, pumpu sam rastavio, i stavio sam na srednje rupe onaj feder. Danas je kombajn upalio nekako, ali kad mu dodajem gas, nekako "okljeva" trenutak, pa onda "zalaje na mjesec". motor lijepo ugladjeno radi, sve je super.
kad ga ugasim, ne mogu ga vise upaliti, nego najprije moram sici dolje i iskvrckati pumpu klljucem (19 ili veci) i kad se popnem u kabinu, upali na zub, dok ne izlupam pumpu, nema sanse da se i javi, smao vergla i nista vise.
Savjeti?