Po pitanju radinh sati... Moji su na svom 533(78 godina) radili generalku na nekih 9000 sati. Bil je u totalnoj banani... 558 je kupljen 76. novi, i kupljen je da se s njim delalo i sebi i drugima jer baš nije bilo traktora u selu... Vura je krepala nakon 11 ilada sati i još je radil par gorina.. I radil bi i dalje da jednom meštru iz sela nije zakuhal... Majstor ga je na tanjuranju tak pregrijal da se pod punim gasom ugasil. Procuril je kiler, voda je iscurila a vura nije bila ispravna... Nagrabili vodu iz kanala, probali ga upaliti, anlaser ga nije mogo okrenut. Pošlepali s drugim 558, upalili i još je do kraja dana tanjural... Nakon toga više nije htel palit na hladno, osim na šlepanje, i takav je još sezonu završil... To je bilo 90 i neke. Tad je napravljena generalka i dan danas tako radi. Curi ulje na sve strane, mastan je ko krmaca, ali po najvecoj zimi pali ko metak.. Kolko je sati posle generalke napravil nemam pojma, niko ne zna jer nikad vura nije popravljena... Za svojeg 533 ne znam kolko sati ima jer nisam prvi vlasnik pa nemrem tocno znati... Teže mi pali kad je hladno ali sve napravim s njim i nemam ga namjeru dirati dok ikak pali..
Za to vreme kad su proizvedeni to su bili odlicni strojevi i sva naša poljoprivreda je na njima izgrađena, tko kaže drugacije laže... A sve puno ovisi o održavanju