Ne zaboravi da ako nemaš novi oring obavezno moraš ispustiti ulje jer diht masa nebu brtvila. U svakom slučaju najbilje staviti novi oring jer ako nemaš radapciger drugi put budu problemi.Hvala , hvala , hvala
Expres odgovori .
Bobo može i tak samo mora biti graba malo dublja, a i ovak je najsigurnije ako ne mijenja o-ringPa dajte, molim vas, zar nitko od vas nema grabu pred ucom, tu zateras prednje tockove traktora i ne treba ulje ispustati... ono se "slije" naprijed i nema da curi nsita, semering se zamjeni za 10 minuta...
odvrnu se nosaci granicnih lanaca, osvrnu se tri vijka koja drze "plocu" koja pak drzi cahuru sa semeringom na mijestu, u cahuru se uvrne zastitna kapica i samo se izvuce van, u cahuri se zamjeni semering i ste se to sastavi nazad...
kakvo ispustanje ulja, o cemu vi pricate, a ljudi s iskustvom...
Bilo bi ti prvi put ,a?i ja ga navezem u grabu i budu u selu rekli da se budala napilaartyman:
Sve to štima (ljudi sa iskustvom) ali ja da ti iskreno velim nisam nikome mijenjal semering nepamtim kad jer to večinom obave sami jedino ako je bilo usput kad se nekaj drugo rastepeneka pricaju sto god zele, ja sam svog zaterao u grabu i sarafam, svaki prolaznik je znao sto radim i nitko nije nista komentirao... cemu se zajebavati s ispustanjem ulja, pda ga za 10 miuta opet moram tociti nazad... ovako je to 50 puta cisci posao...
kaj da se napijem il da traktor ugrabu nateram.jbg kad sam gledal suseduBilo bi ti prvi put ,a?
Moj šogi je ekološki osviješten odvaja masne krpe i nosi ih u extra kontenjer u reciklažno dvorište .
Samo kap prolivenog ulja zagadi ..bbla,bla,bla
Nemoraš. Moreš ga i uvak uterati pa netrebaš ništ ispuštati. Jedino ti trebaju maska i peraje :rolfer:kaj da se napijem il da traktor ugrabu nateram.jbg kad sam gledal susedu
vidiš kako se bori s vodom , mali je pravi boracNemoraš. Moreš ga i uvak uterati pa netrebaš ništ ispuštati. Jedino ti trebaju maska i peraje :rolfer:
Uploaded with ImageShack.us
Taj se poslije razjadil kaj tu nije mogel pa je pokazal svu svoju moč.eto i ko more reč da nije pravi traktor kaj god da mu napraviš on bu opet išel
Pa kaj ne vidiš da je slikano u velikom selu :rolfer:kal le pobral sve prikolice u selu.