Netrebaš kuriti samo ga obereš ko vrhnje :rolfer:Ima nekaj u ovom sistemu .Ulje je lakše od vode, nebi smelo iscuriti . Posle samo ispod potkurim da otkuha vodu .
Misliš na ono sito koje je ispod zašarafljeno sa jedno 12 šarafiča m-6?muhaničar daj mi reci na karteru je poklopac i neko+i filter koliko često to treba skinut i oprat ili nešto.
Misliš na ono sito koje je ispod zašarafljeno sa jedno 12 šarafiča m-6?
Ako pričamo o istome, tj o situ koje se nalazi na usisnoj cijevi od uljne pumpe to imaju svi imt-ei, samo se na 533 da izvaditi, a na ostalima nema poklopca (neki m-34 (558) motori) ali rijetko koji.Ako se ne varam taj taložnik ima samo 533 ili sam u krivu?
Ako pričamo o istome, tj o situ koje se nalazi na usisnoj cijevi od uljne pumpe to imaju svi imt-ei, samo se na 533 da izvaditi, a na ostalima nema poklopca (neki m-34 (558) motori) ali rijetko koji.
Inače prava stvar kad se radi karikaš jer netreba skidati karter.
Inače tu nemaš kaj čistiti jer su rupe da muha more proleteti unutra. To je valjda zamišljeno da ako kakva krpa opadne nutra ili tak nekaj :scratch Jer ako se matica na klipnjači ili šaraf na konzoli otpusti nebu stigel uleteti u pumpu.upravo na sam i mislil.
Pa zato i pitam jer sam to jednom na 533 čistil, dok na bilo kojem 539 sam pogledal karter sa donje strane nisam videl posebno poklopac, pa sam predpostavljal da ga oni nemaju...
Inače tu nemaš kaj čistiti jer su rupe da muha more proleteti unutra. To je valjda zamišljeno da ako kakva krpa opadne nutra ili tak nekaj :scratch Jer ako se matica na klipnjači ili šaraf na konzoli otpusti nebu stigel uleteti u pumpu.
Drugu neku svrhu ne vidim.
Ko zna u kakvim je rukama bil :scratchneku preveliku funkciju ne vidim ni ja.
ali ovoga ke sam ja čistil bil je pun nekakvih tekstilnih vlakana koda je netko u karter motora metal purcvolu, a ne točil ulje...
Ko zna u kakvim je rukama bil :scratch
Jednom sam slagal nekakvog Zetora 5211 stalno se štopala nafta. Stari mi se kune da cedi naftu, a ja u cijevi od usisa najdem komad najlonske čarape. Od onda više ne cedi :rolfer:
Zrno ili dva kukuruze su sabotaža samo takva. Mali usisava i dojde zrno zaštopa usis i traktor krepa. Kad krepa usisa nema i zrno opadne dole i usis je slobodan. Odzračiš ide dalje pa opet krepa i tako u nedogled. Naravno govorim o Zetoru koji Rezervar ima dole.male hude je nalejal, pa je i najlonka pobegla kroz trahtur ...
:finga::finga::finga:
Misliš na ono sito koje je ispod zašarafljeno sa jedno 12 šarafiča m-6?
Nemoj se sa tim zamarati, a i sve ti je več opisano na stranici prijee upravo na taj.
Hahaha, toga je tata jedanput vrnul s drvima doma, na pol puta prema nama :rolfer:Evo obečanih slika kanđi.
Malo su lošije jer mi se nije dalo izlaziti (kiša), a i mob....
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us