Ako ima snage onda ga bi trebalo možda samo malo preštelati, ali o tome kad ga kupiš@muhaničar
na ovom je hidraulika bolesna, i treba doktora..
izgleda da ju je netko presilio pa nemre dići plug višlje od 10cm od poda...
Ako ima snage onda ga bi trebalo možda samo malo preštelati, ali o tome kad ga kupiš@muhaničar
na ovom je hidraulika bolesna, i treba doktora..
izgleda da ju je netko presilio pa nemre dići plug višlje od 10cm od poda...
Ako ima snage onda ga bi trebalo možda samo malo preštelati, ali o tome kad ga kupiš
Ako je dobro postavljen i ako ne curi na karteru sve bu dobro
da li niste slučajno skraćivali te polumesece jer ima sistem montaže, ako ste sve dobro odradili nebi trebalo da curi (da li nije ulje iz menjača pa izlazi na spojničku)nakon pol rali izoranih na temperaturi 65°C, azbestni polumjeseci ipak su pustili ulje, ne puno, ali kaplje.....
Možda curi na karteru :scratchnakon pol rali izoranih na temperaturi 65°C, azbestni polumjeseci ipak su pustili ulje, ne puno, ali kaplje.....
Obično karike na kompresoru pomažuA kad smo vec tu, treba mi savjet sto mi je slijedece za raditi ako mi na "kihavac" baca ulje.
Ne bi ja to ni primjetio, da nemam tocno ispod kardan prednje vuce, pa ovaj "oljune" tocno na kardan i onda imam ulja po cjeloj lijevoj strani traktora... je li to do nekog ventila, karike u kompresoru, neki semering... Nikada to rastavljao nisam, pa molim savjet
Navuć komad crijeva da ne šprica po kardanu ili otpustiti maticu ispred kihavca da ne druka kad ne trebaš zrak .A kad smo vec tu, treba mi savjet sto mi je slijedece za raditi ako mi na "kihavac" baca ulje.
"
Pa i meni :scratch, ali stalno radi, a i kvaliteta dijelova upitna, tak da najjeftinije je od tud krenuti i usput provjeriti u kakvom stanju je cilindar.oki doki
Malo mi sumnjivo, jer traktor ima 1500 radnih sati, da je kompresor vec "prdnuo u sisu"
da li niste slučajno skraćivali te polumesece jer ima sistem montaže, ako ste sve dobro odradili nebi trebalo da curi (da li nije ulje iz menjača pa izlazi na spojničku)
Lijepi strojček, samo šteta kaj je 533 i kaj nema dvostepeno.ka da ja objasnim a da me se razumje.
eto prodal bi malog 533 traktor je bez greške,generalka prije nekih 450h.
il bi ga mjenjal za imt 560.
sad realno koliko vrijede i jedan i drugi.
problem je kod mojeg kaj nema dvostepeno kvačilo,meni osobno ne smeta.
Lijepi strojček, samo šteta kaj je 533 i kaj nema dvostepeno.
Mislim da bu to teško išlo s obzirom da si najvjerojatnije dosta uložil.
Hočeš reči kad uključiš šperu :scratchimam jedan problem kada hoču blikirati desni kotač stisnem polugu ali ga ne uključi traktor je IMT 533 što je tu problem?