Samo nemoj da bu čekalo do prolječa :rolfer:normalno da bum otpojil akumulator.baš mi se ga neče skurit il kaj drugo.
al to bu čekalo vikend ak ne i duže sad mi ga nebu trebalo ,opral sam ga podmazal,nalil do čepa.eventualno ga upalim da malo odradi svak 2-3 tjedna.
hvala.
prckao sam po trazilici foruma, ali nije mi dala ono kaj mi treba, tipicno...
jel netko zna, da li se je negdje vec spominjalo :
IMT 533 i hidraulika za kipanje il kak se to vec zove, ona cjevcuga na traktoru na kaj spajamo crijevo od kiper prikolice...
jel ima 533 tu mogucnost? da moze kipat?
jaoooooo, pitanje sam slozio kaj da imam 12 godina, hehe
isprike unaprijed, i zahvaljujem unaprijed na odgovoru
Normalno da ima.jel netko zna, da li se je negdje vec spominjalo :
IMT 533 i hidraulika za kipanje il kak se to vec zove, ona cjevcuga na traktoru na kaj spajamo crijevo od kiper prikolice...
jel ima 533 tu mogucnost? da moze kipat?
Ima svaki, pa neznam onda zakej nebi i tvoj imalveeeee, ima!!
sad sam se probio po bljuzgi do traktora u garazi, ima seraf!
fala na pomoci!!artyman:
Ima svaki, pa neznam onda zakej nebi i tvoj imal
pise 533 de luxe, a nema speru, nema kompresor
Daj pogledaj da nema otprilike tu negdje na kučištu mjenjača mali kvadratič u kojem je odlijana godina. Na nekima ima.pise 533 de luxe, a nema speru, nema kompresor, znaci naljepnica nema veze sa traktorom...
e sad da jos nema prikljucak za kipu, ne bi se nis cudil! :x
a na svu srecu ima!! artyman:
usput, pregledao cijeli traktor, nema speru, znaci da mora bit godiste prije 1973 (ako sam dobro pokopcal evoluciju IMT-a 533....), na plocici ispod volana pise 1974 i broj šasije, na getribi i motoru taj broj šasije nemrem nac, a u knjizici vozila pise taj broj sasije sa te plocice kod volana a godiste 1979!!
i sad vise nisam siguran dal sam lud ili zbunjen od svega toga!! :rolfer:
Izbušiš rupu na zadnjem poklopcu na glavi i tu ga ugradiš.molim za pomoc, imam imt 533 koji fabricki nema termometar,posto je traktor 76 godiste resim da kupim termometar kad ono nemam ga gde usrafiti.nema rupu na glavi motora,izmedju dizni,na vodenoj pumpi nigde. gde da ga stavim?nadam se da neko ima resenje za ovaj problem.unapred hvala.
Daj pogledaj da nema otprilike tu negdje na kučištu mjenjača mali kvadratič u kojem je odlijana godina. Na nekima ima.
Kolega ima 549 i niko nikada nije natukel broj sa pločice, pa ga tak registrira bez problema.ebal bum jeza ako ne vredi onaj broj šasije kod volana na plocici, jer sam cijeli traktor prešnjofal i nigdje broja. sve neki brojevi tvornicki od bloka, getribe, hidraulike...
a ovoga ni za gemišt!!
nisam znao da e puž volana mjenja preko ovog dekla? :zubo: