L
lovac00
Guest
To je bilo na 558, bar tak izgleda po instrument tabli. Taj motor ima veči broj okretaja na leru i samim tim je i pritisak ulja veči.
Ovo je slika jednog 533 na leru, poslije generalke u fazi razrađivanja (znači topli motor), ali kad se u ljetu pošteno optereti i zgrije padne sigurno i za bar.
Ovo je slika na punom gasu. Znam da sad neki budu rekli da je to previše, ali to je bilo samo malo za probu poslije prvog servisa kad sam mu malo dizal broj okretaja, a sliku do kud sam ga našarafil nesmem metnuti da ju gazda slučajno nebi videl
Nevene, taj manometar je za mjeriti pritisak ulja, a može se koristiti za štošta. Na slici gore imaš manometar na 533 tak da .....
Na ovoj slici dole desno ti je manometar od zraka i on je sličan ovome samo nema označena ona polja (crvena, zelena). Čak mi se i čini da bi on trebal imati dvije kazaljke (neki imaju). Drugačiji priključak gdje se kopča crijevo itd.
Po tome ispada da je kod tebe nekaj kemijano.
Na najdonjoj slici je manometar kakav i na mom 539,dajte vi stručnjaci ako znate dali 539 uljna pumpa ima regulacijski ventil na koji bi se pojačal pritisak!!!!
Znam da se to može na 533!!!!!!!!!!!!:drinkers: