Jedino ga nemrem tak poštelati, a onaj dio o polugama i tome da one nemaju nikakvu funkciju neču komentirati. Neznam, ali možda da ih onda i izbacite van
Proradila sujeta,a?
Pa znas sta, ja sam i ranije rekao da nisam mehanicar, da ne znam gde ulazi ulje, ali da mi se cinilo nelogicnim da ulje u pumpu ulazi tek kad ga traktorista pusti, kad otvori kanal pomeranjem ventila.
Sad posto ne mozes da nadjes nista za sta bi se uhvatio izmisljas (ili ne mozes da shvatis napisano) da sam rekao kako poluge nicem ne sluze.
Ti koji za sebe tvrdis da si mehanicar, da sve znas, da ti je sve jasno, ocigledno ne znas sta se desava u hidraulicnoj pumpi u toku rada.
Tvrdio si da ulje u cilindre ulazi samo zahvaljujuci nedovoljno kvalitetnoj izradi i da hidraulik spusta tako sto se ulje vraca istim putem samo suprotnim smerom (dakle kroz zatvorene ventile! nazdravlje, mehanicaru!)
Bio si u pravu sto se mesta ulaska ulja tice, tacno je, ulje moze uci samo onde gde si ti oznacio, i tu tvoje znanje prestaje. Dalje se desava nesto sto nikakve veze sa ovim sto si pisao nema.
Pa posto vidim vrlo lako potezes kako je z aposao mehanicara potrebno neko posebno obrazivanje (kazes da ga ne mogu raditi neki tamo, secas se) evo ti prilike da se doskolujes.
Nauci princip rada hidraulicne pumpe, majstore!
Zao mi je sto se razgovor pretvorio u svadju ali vec je bila vrlo vidljiva tvoja teznja za takvim tonom, koji sam pokusavao da izbegnem ali evo da ti ucinim uslugu.