Ja sam te to pital zato jer ako je u starom hladnjaku bila voda (a predpostavljam da je) onda je pun kamenca i šteta nove makineUzeo sam novi motor al ne baš za 12000 već 18000 kn.Za 12 je vjerojatno repariran polovni motor.
Ja sam te to pital zato jer ako je u starom hladnjaku bila voda (a predpostavljam da je) onda je pun kamenca i šteta nove makineUzeo sam novi motor al ne baš za 12000 već 18000 kn.Za 12 je vjerojatno repariran polovni motor.
Samo jedno brzinsko pitanje.
Danas došao novi motor od 539 sa onom međupločom i svim ostalim prilagođenim za montiranje na zvono kvačila od 533.Sad ne znam jel će mi pasat hladnjak i rezervoar od starog 533 na novi motor
Hladnjaci na 533 i 539 nisu isti, samo su slični. Postoji mogučnost ugradnje, ali je razlika u donjoj cijevi (drugi kut).mislim da se hladnjaci od 533 i 539 razlikuju samo po ovom limu oko ventilatora
ja sam na svoj 533 kad je ošo original hladnjak kupio novi turski hladnjak al za 539 (drukčiji nije bilo), moro sam skinit taj lim i stavit lim sa originalnog hladnjaka (4 šarafa) i sve je pasalo
Jedan pravi i jedan kontra navoj (ili možda krivi navoj) :lol::lol:
Hočeš reči jedan lijevi, a jedan desni?
Jedan je lijevi, kosi kranik, (onaj na rukama volana), a jedan desni, ravni krajnik, (onaj na rukavcima).
Nemoraš dizati prednji kraj ide to (ako nije zahrđalo) i ovak.
Vi zagorci non stop s tim flašama mašete, ja neznam kak bu to zišlo kad ja za zagorje krenem :lol: Morti nebu baš taj čas nikog pri hiži ili bute bolesni :scratch
Strikane, ako nebu išlo, jedan čekič (veči) odozdo, drugi čekić (manji) odozgo i udari nežali. Ili brener u ruke i malo podgrij
Lenčina :axe:Je onda bude kak i danas kad su mali maškari došli, a ja sam im zaključal vrata, a suseda ih je z meklom sterala od hiže
(malo se šalim bilo mi zapravo daleko od garaže iti da im otvaram vrata)
Je onda bude kak i danas kad su mali maškari došli, a ja sam im zaključal vrata, a suseda ih je z meklom sterala od hiže
(malo se šalim bilo mi zapravo daleko od garaže iti da im otvaram vrata)
Jelen Inđija, a znam, to su one jednogodišnje :lol:
Onda si bil lepo etiliziran, kad si ih samo čul, a nisi ih videl :finga:
Misliš da proizvode?
Nikad čul za njih, ali tam piše
O nama
DUBROVKINJA PROMET d.o.o. je preduzeće za unutrašnju i spoljnu trgovinu, osnovano 1996. godine. Osnovna delatnost nam je nabavka i promet traktora, poljoprivredne mehanizacije i njihovih rezervnih delova svih kategorija.