muko moja pređi na drugoga :rolfer:mukaničar nis kljucal malo trknul ni mi se dalo ič po gumeni čekič a ni mu trebalo puno da otpusti.
Sto se mene tice potpuno se slazem.Grafitna mast ima granulaciju i samim tim ostecuje lezaje.Sve masti koje idu namjenski za lezaje su zute boje.Ak smijem primjetiti, ja nikako ne bih preporučio grafitnu u kotrljajuće ležajeve....u anlaser sa kliznim da...
jedno pitance za ekipu koja je posjedovala IMT 533 i IMT 539,
da li 533 voli otič u višlje okretaje? npr, na 539 kako staviš ručicu gasa, radi na tolko okretaja i nemrda, ovaj moj kako mu dođe valjda
primjetio sam da se razlječe ko šašav, ako mi sat dobro pokazuje, a nov je, i navodno srpski, u 2 iljadarke dođe a da ni ne trepneš, i pumpa mi je otvorena do 2200 okretaja,
primjetio u 3čoj sporoj u jedno brdo, razletio se kaj formula, moral sam smanjivat gas jer me iznenadio, u leru normalno radi na oko 800 okretaja, tak da membrana nije u pitanju, valjda...
Može iči do čepa, ali preporučljivo je 7 litara(ako misliš na motor).Staviš ono koje je predviđeno za radne strojeve.Ono što sipaš u 539 slobodno sipaš i u 533, i obratno.
E baš me zanima kako bi ti u svom stilu,na tvoje pitanje, odgovorio puknuti ili muhaničar
Da mislim na motor, i evo da preoblikujem pitanje, da li da stavim Ina Delta 3 ili Ina Delta 5 ? ili možda neko bolje ? (nemojte sad savjetovati ulja sa ludim cjenama)
Drugo, konkretno, da li ide ulje u puz volana IMT 533 (80 god) ili ne.
Za INA Deleta nisam ni ja čuo :rolfer:Za INA Deleta 3 nikad čul :roll::roll::roll::?:
moja preporuka INA Super 3 ili INA Super 5
Za INA Deleta nisam ni ja čuo :rolfer:
533 će biti prezadovoljan i sa INA Super 3 a u puž volana znalci na ovom forumu preporučuju tekuču mast.Vrati se par stranica unazad bilo je riječi o tome.