margonalis
Član
- Tu od
- 17 Tra 2011
- Poruka
- 45
I meni je isto sa anlaserom, tu i tamo kad palim hoće zaroštati, nekad i par puta za redom.
ti vrapca ja znači manje čuvam traktro mjenam svakih 100h ulje.
Pričekaj još malo, pa kad pogledaš javi :axe:Halo, momci
što se u najgorem slučaju moglo dogoditi ako već dvije-tri godine vozim 539 a kod zadnjih točkova na rupama se čuje TOK , TOK, ima lufta, to znam ali nikako da pogledam.
Ti samo šuti :lol:Najgore da oglušiš od te buke xd
U najgorem slucaju ce propustiti semering.Halo, momci
što se u najgorem slučaju moglo dogoditi ako već dvije-tri godine vozim 539 a kod zadnjih točkova na rupama se čuje TOK , TOK, ima lufta, to znam ali nikako da pogledam.
Pričekaj još malo, pa kad pogledaš javi :axe:
:lol:
Ja sam se nekad s tim bavil i zaključil da nema računice pa mi je pametnije za kompom mudrovati i služiti peneze.ke bi sam pak bacil u servisnu službu !?!
Ja sam se nekad s tim bavil i zaključil da nema računice pa mi je pametnije za kompom mudrovati i služiti peneze.
Takve stvari se ne objašnjavaju na pp, nego u 4 oka. Eventualno nas mogu još dva iz tace gledati :lol:Taj sistem objasni meni, da i ja znam, li na PP ke neju si znali,
ake ide dobivaš dobru proviziju
Takve stvari se ne objašnjavaju na pp, nego u 4 oka. Eventualno nas mogu još dva iz tace gledati :lol:
A kaj će ti šema , nije to svemirski brod:shock:
e mora bit otkril danas funkciju,otvoril ga do detalja očistil,pošmirglal,podmazal i dela bolje nego kad sam platil popravak.