ma imam na ponudi ovu kosu pa sam kontao kupiti ali neznam da li moze pogoniti a nekako mi cudno da nemoze jer ne razumijem da tu ima nekog opterecenja ali et,a nemoram ici toliko brzo da ga tusi pozz
http://www.pik.ba/artikal/1304197/rotaciona-kosa-pz/
Ovu sam kosu i ja zagledam, razmišljam da prodam svoju 165 bubnjastu i da kupim ovu. Samo joj je radni zahvat malo pre velik za naših njiva. Mislim da bi je moj Zetor mogao goniti bez problema, ako honi bubnjastu 165 može i diskastu od 200 cm.
Ako su bili u razvodu onda nisu pogodili razvod, a ako nisu onda je preskočil lanac, pa se sad malo spominjaju klipovi i ventili. Najvjerojatnije :scratch
Kakve veze ima kaj su bila dva, onaj prvi nije položil ili?
Puno baba kilava deca
Ako nisu fulali možda su na španeru naopačke okrenuli štifte pa se lanac olabavi sam. Inače on na leru (ili na manjem gasu može raditi), ali kod večeg broja obrtaja ne stigne zatvoriti ventil.
Mislim da nebi podizači zaribavali (normalno ako su lagano prstima išli gore)dobro bum im rekal da obrate pozornost na taj španer a jel bi moglo bit kaj oko te glave jeli moguće da kad se zagrije oni podizači zaribavaju
kolega ima 533 i radili su neku polugeneralku ali su stavili novu indijsku glavu i klackalice i sad mu je već 2 puta polomilo klackalice,traktor je svaki puta lijepo upalio odradi nekih 10min i onda jednostavno polomi i crkne,jeli tko imao ovakav slučaj
!. kaj ti radiš po Dravi s njim?:shock:Imam par pitanja u vezi kocnica na IMT 533.
1. traktor u pocetku rada koci dobro, na kraju rada moram gazit po kocnici ko "konj" da stane, kad su kocnice suhe dobro koci, kad su mokre Boze sacuvaj nista skoro.. Kako rjesiti taj problem?
2. Kolike debljine su nove obloge na paknama?
3. Kad sam rastavio kocioni sistem, vidio sam da ona poluga koja ulazi u bubanj pa razdvaja pakne ima "lufta" odnosno prostora hoda, pa mi zbog toga razdvaja samo jednu paknu? Da li to tak mora biti ili je taj dio poderan pa treba mjenjati?
!. kaj ti radiš po Dravi s njim?:shock:
Nema veze kaj poluga koja širi pakne ima lufta .
Ovako telepatski reako bi da tebi kočnice blokiraju ..dakle jedana kontrola i po potrebi tokarenje doboša + nove pakne i opruge .
Na kraju svega pošteno podešavanje i mali bude kočio ko zmaj
Drava ..pa kad veliš kad je mokro onda ne koči?hahahahah, ma koja Drava.. :-D
Znaci to kaj se ciri sam jedna pakna u bubnju je normala?