Imam ja isti kao ovaj
http://todo-os.tripod.com/images/tester%20aku.jpg
Imaš pravo...koštao je dosta....
http://todo-os.tripod.com/images/tester%20aku.jpg
Imaš pravo...koštao je dosta....
A jel ide klik klik ili pokušava da okrene, a nemože?[/QUOTE
Prvi put ga zaverglao malo al posle onako neki put samo klika a neki onako muci se da ga okrene
Neznam, ali meni osobno to izgleda puno novaca za traktor koji ne pali. Nema alnasera, nema akumulatora, znači najvjerojatnije ni instalacije i još ko zna kaj sve ne :scratch
Ajde ga poslikaj pa se vrati.
5 minuta i čini mi se da si rekel da je akumulatorčić od 75 ah :shock: Nema šanse
Zato se cuje neko tuckanje u hidraulici kada ju malo vise podignem?
Najprije treba utvrditi da je do alnasera, a kod tebe bu izgleda najjednostavnije tak da probaš sa provjerenim akumulatorom.Sta treba da se uradi sa tim anlaserom???
Kak misliš malo više?Zato se cuje neko tuckanje u hidraulici kada ju malo vise podignem?
Potisni ležaj nema nikakve veze sa tim i on bi se čul uvijek kad kvačilo nebi bilo dobro poštelano :madmana:iste simptome imam i ja na 539,samo meni kad recimo podignem skupljač i vrti kardan čuje se potisni ležaj
Prizlazi od pumpe, tu je taj koji ti je tak objasnil bil u potpunosti u pravu, a štiftovi nisu u pumpi nego,,,,,,,, ma ustvari nema veze, oni tak i tak skoro nikad ne odu.Znao sam to čuti na IMT-ima 533, 539. Osobno ne vozim IMT-a, no od jednog vlasnika sam čuo da to tupkanje, dubokog zvuka, prilikom podizanja hidraulike proizlazi iz pumpe. Navodno neki štift u pumpi dobije lufta i onda se čuje to tupkanje.
Prizlazi od pumpe, tu je taj koji ti je tak objasnil bil u potpunosti u pravu, a štiftovi nisu u pumpi nego,,,,,,,, ma ustvari nema veze, oni tak i tak skoro nikad ne odu.
Sad sam skinuo akumulator i stavio na punjac pa da vidimo sutra kako ce da bude.Ocistio sam mu plus i minus i sutra stavljam nove kleme na ferdzu kablove sto idu u kleme isto cu da ocistim pa ce vidimo.I izmerio sam opet i pisalo preko 12 i on samo onako klik klik.I par puta tako uradio i onda ga zaverglao malo i posle toga ga ispraznio skroz akumulator i onda je radio onako klik klik al brzo jedno za drugim.Posto sam vec rekao da ne koristim toliko traktor ako kupim novi akumulator da uzmem taj od 97 ili neki manji posto je razlika opet 30-40 evra,mislim ako je manji a nov dal ce da radi posao???Ja sam kupio traktor od nekog dede a on covek imao onaj mali od 45